Vakar Rīgā uz gājēju pārejas notikusi autobusa un automašīnas sadursme

Vakar Rīgā uz gājēju pārejas notikusi pasažieru autobusa un automašīnas sadursme.

1963.gadā dzimušas sievietes vadīts autobuss “Setra” uz gājēju pārejas Maskavas ielā sadūries ar automašīnu “Citroen”, ko vadījis 1966.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cietusi 1938.gadā dzimusi autobusa pasažiere, kura satraumējusies kritiena laikā. Cietusī nogādāta slimnīcā.

Stopiņu novadā, Granīta un Getliņu ielas krustojumā, notikusi sadursme starp automašīnu “Volkswagen”, ko vadījis 1955.gadā dzimis vīrietis, un ekskavatoru “Case”, ko vadījis 1981.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā traumas guvis automašīnas vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā.

Savukārt uz autoceļa Rīga-Liepāja 1983.gadā dzimuša vīrieša vadītā kravas automašīna “DAF FF” saslīdējusi, nobraukusi no ceļa un apgāzusies. Negadījumā cietis automašīnas vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā.

Jelgavā, Tērvetes ielā, 1949.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu “Volkswagen Golf” uzbraukusi 1974.gadā dzimušam velosipēdistam, kurš šķērsojis brauktuvi pa gājēju pāreju. Vīrietis ar traumām nogādāts slimnīcā.

 Vakar uz Latvijas ceļiem apturēti astoņi agresīvi autovadītāji, aģentūru LETA informēja valsts policijā.

Visi astoņi apturēti Rīgas reģionā – viņiem par agresīvu braukšanu noformēti administratīvā pārkāpuma protokoli.

Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu vakar noformēti 160 pārkāpuma protokoli, no tiem 81 Rīgas reģionā, 34 Zemgales reģionā, 23 Vidzemes reģionā, 12 Latgales reģionā un 10 Kurzemes reģionā.

Bet par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā apturēti deviņi šoferi – četri Zemgales reģionā, pa diviem Vidzemes un Latgales reģionā un viens Rīgas reģionā. Tāpat Rīgas reģionā noformēts pārkāpuma protokols par automašīnas vadīšanu narkotisko vielu iespaidā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 75 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.