Vakar ceļu satiksmes negadījumos cietuši 18 cilvēki

Vakar ceļu satiksmes negadījumos cietuši 18 cilvēki, tostarp vairāki gājēji.

Tukuma novada Džūkstes pagastā, ceļa Rīga-Skulte-Liepāja 44.kilometrā, 1964.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu “Mitsubishi Space Wagon”, nav izvēlējusies ceļa seguma un laika apstākļiem atbilstošu ātrumu, kā rezultātā automašīna noslīdējusi no ceļa un iebraukusi grāvī. Negadījumā cietis 1995.gadā dzimušais automašīnas pasažieris.

Līvānu novada Sutru pagastā notikusi sadursme starp 1976.gadā dzimuša vīrieša vadīto automašīnu “Nissan” un 1973.gadā dzimušas sievietes vadīto automašīnu “Audi A4”. Negadījumā cietusi “Audi” vadītāja un 2012.gadā dzimis puisītis.

Savukārt Rīgā, Lokomotīves ielā, 1972.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu “Volkswagen” uzbraukusi 2008.gadā dzimušam puisim, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

 Vakar par automašīnas vadīšanu alkohola vai narkotiku iespaidā pieķerts 21 šoferis.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā Rīgas reģionā noformēti 12 administratīvā pārkāpuma protokoli, bet vēl trim šoferiem protokoli noformēti par automašīnas vadīšanu narkotisko vielu iespaidā. Pa diviem šoferiem par sēšanos pie stūres dzērumā apturēti Zemgales, Vidzemes un Latgales reģionā.

Savukārt par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu kopumā noformēti 180 administratīvā pārkāpuma protokoli, no tiem 98 Rīgas reģionā. Zemgales reģionā noformēti 43 protokoli, Vidzemes reģionā 26 protokoli, Kurzemes reģionā 12 protokoli, bet Latgales reģionā – 10 protokoli.

Kopumā aizvadītājā diennaktī reģistrēts 61 ceļu satiksmes negadījums ar 18 cietušajiem.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.