Kuldīgas novadā uz ceļa saslīdējis un ar pretī braucošo auto sadūries mikroautobuss

Vakar Kuldīgas novadā uz ceļa saslīdējis un ar pretī braucošo automašīnu sadūries mikroautobuss.

Padures novadā 1986.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu “Ford Transit”, nav izvēlējies laika apstākļiem atbilstošu ātrumu, kā rezultātā automašīna ieslīdējusi pretējā braukšanas joslā un sadūrusies ar automašīnu “Renault”. Negadījumā bojātas abas automašīnas, kā arī cietis “Ford” vadītājs un “Renault” pasažiere, 1966.gadā dzimusi sieviete.

Talsu novada Ģibuļu pagastā 1972.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu “Scania” ar piekabi, iebraucis grāvī un apgāzies. Negadījumā cietis kravas automašīnas šoferis, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Par ātruma pārsniegšanu Latvijā noformēti 132 protokoli un pieķerti 12 dzērājšoferi

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu Latvijā noformēti 132 administratīvā pārkāpuma protokoli un pieķerti 12 dzerājšoferi.

Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu 63 protokoli noformēti Rīgas reģionā, 32 protokoli – Zemgales reģionā, 20 protokoli – Vidzemes reģionā, 10 protokoli – Kurzemes reģionā – un 7 protokoli – Latgales reģionā.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā noformēti 12 protokoli, no tiem pa trīs protokoliem – Rīgas un Zemgales reģionā, četri – Latgales reģionā – un divi – Kurzemes reģionā. Vēl viens šoferis Rīgas reģionā automašīnu vadījis narkotisko vielu iespaidā.

Savukārt par automašīnas agresīvu vadīšanu sodīti divi šoferi Rīgas reģionā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēts 101 ceļu satiksmes negadījums ar 11 cietušajiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.