Šorīt Rīgas reģionā reģistrēti aptuveni 100 ceļu satiksmes negadījumi

Šorīt Rīgas reģionā reģistrēti aptuveni 100 ceļu satiksmes negadījumi

Šāds negadījumu skaits reģistrēts no plkst.6 līdz 9.30. Sākotnējā informācija neliecina, ka notikuši smagi satiksmes negadījumi.

Ņemot vērā, ka daudzas Ceļu policijas ekipāžas ir noslogotas “16+1” valstu biznesa foruma un daudzo ceļu satiksmes negadījumu dēļ, policija autovadītājus aicina sīkus negadījumus noformēt ar saskaņoto paziņojumu, jo policija būs jāgaida ilgāku laiku.

Vakar sadursmēs ar automašīnām traumas guvuši vairāki gājēji.

Rīgā, Dzirciema ielā, nenoskaidrots autovadītājs uzbraucis 1934.gadā dzimušai sievietei, kura ar traumām nogādāta slimnīcā, bet no Gogoļa un Dzirnavu ielas krustojuma slimnīcā ar traumām nogādāta 1992.gadā dzimusi jauniete.

Savukārt Burtnieku novadā, ceļa Valmiera-Mazsalaca 2.kilometrā, notriekts 1998.gadā dzimis gājējs. Vīrietis ar traumām nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Brīvības un Stabu ielas krustojumā, notikusi sadursme starp automašīnu BMW, ko vadījis 1979.gadā dzimis vīrietis, un automašīnu “Honda”, ko vadījis 1963.gadā dzimis vīrietis. Sadursmes rezultātā cietis automašīnas “Honda” pasažieris, 1985.gadā dzimis vīrietis, kurš nogādāts slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 79 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 18 pasažieri.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.