10. septembrī norisināsies otrais Youngtimer Cars&Coffee pasākums

Šī gada 10. septembrī Latvijas Antīko automobiļu klubs aicina jūs uz otro Youngtimer Cars&Coffee pasākumu, kas šoreiz norisināsies par godu Biķernieku trases 50 gadu jubilejai, S.Eizenšteina ielā 4.

Jau pirmajā Youngtimer Cars&Coffee pasākumā ieradās gandrīz 150 klasiskās automašīnas, padarot to par AAK gada lielāko pasākumu dalībnieku skaita ziņā. Tā būs lieliska iespēja satikties, aprunāties, apskatīt vienam otra automobiļus un veidot jaunus kontaktus.

Arī šoreiz par lielisku kafiju rūpēsies VanCoffee un labākos burgerus piedāvās BBurgers. Tāpat būs iespēja iepazīties ar mūsu atbalstītāju piedāvājumiem, apmeklēt jubilejas sacensības un apskatīt atjaunoto Rīgas Motormuzeju.

Pasākumā ir atļauts piedalīties ar klasiskām automašīnām, kuras atbilst youngtimer katalogam vai arī ieguvušas VS sertifikātu. Ja jūsu spēkrats neatbilst šiem nosacījumiem, bet ir vēlme piedalīties un uzskatāt, ka jūsu auto ir interesants, īpašs vai piemērots, droši piesakieties – organizatori to izskatīs individuāli.

Organizatori aicina pienācīgi sagatavot savu auto pasākumam gan tehniski, gan vizuāli.

Pasākumam iespēja pieteikties Youngtimer Rally mājaslapā.

Informatīvi atbalsta pirmais auto portāls Latvijā iAuto.lv – jau no 2001.gada!

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.