Vakar satiksmes negadījumos cietuši mazi bērni

Vakar sadursmēs ar automašīnu un velosipēdu cietuši mazi bērni.

Rīgā, Ostas prospektā, 1979.gadā dzimis vīrietis uzbraucis 2013.gadā dzimušai meitenītei, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

Savukārt Siguldā 2012.gadā dzimušam puisītim uzbraucis pagaidām nenoskaidros autovadītājs. Bērns pēc sadursmes nogādāts slimnīcā.

Valmierā, Lāčplēša un Raiņa ielas krustojumā, 1981.gadā dzimis vīrietis ar velosipēdu veicis kreiso pagriezienu un sadūries ar 1992.gadā dzimušas sievietes vadīto automašīnu “Mercedes Benz”. Negadījumā cietis velosipēdists, kurš nogādāts slimnīcā.

Savukārt Rīgā, Piekrastes ielā, 1975.gadā dzimis vīrietis, būdams 1,57 promiļu alkohola reibumā, ar automašīnu ietriecies stabā. Negadījumā cietusi 1989.gadā dzimusi automašīnas pasažiere.

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 228 protokoli.

No kopējā protokolu skaita 106 noformēti Rīgas reģionā, 53 Zemgales reģionā, 25 Vidzemes reģionā, 24 Kurzemes reģionā un 20 Latgales reģionā.

Savukārt par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā pieķerti 15 šoferi, no tiem pieci Rīgas reģionā, četri Zemgales reģionā, trīs Kurzemes reģionā, divi Latgales reģionā un viens Vidzemes reģionā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 68 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.