Autovadītājs gūst traumas, iebraucot grāvī

Piektdien Tumes pagastā autovadītājs guvis traumas, iebraucot grāvī.

Policijā skaidro, ka vīrietis netika galā ar automašīnas vadību un iebrauca grāvī, negadījumā gūstot traumas. Viņš nogādāts slimnīcā.

Saulkrastos divu automašīnu sadursmē cieta pasažiere – 1942.gadā dzimusi sieviete, kura nogādāta slimnīcā.

Savukārt Rīgā divu automašīnu sadursmē cieta divi pasažieri – 1977. un 1992.gadā dzimuši vīrieši. Abi tika nogādāti medicīnas iestādē.

Vakar Rīgā, Pērnava ielā, ap plkst.15 kāds velosipēdists uzbrauca gājējai un aizbrauca no notikuma vietas. Cietusī 67gadīgā sieviete ar traumām tika nogādāta slimnīcā.

Slimnīcā nonāca arī kāds 29 gadus vecs vīrietis, kuru Rīgā, Braslas ielā, uz gājēju pārējas notrieca 19 gadīgas jaunietes vadītā “Toyota”.

Savukārt Carnikavas novadā notikusi sadursme starp “BMW” markas automašīnu, kuru vadīja 32 gadus veca sieviete un motociklu “Dnepr”, kā iznākumā 33 gadīgais motociklists nonāca slimnīcā.

Jelgavā ap plkst.10 no rīta, 44 gadus vecs vīrietis, vadot automašīnu “Volskwagen Passat”, izraisīja sadursmi ar automašīnu “Alfa Romeo”, kuru vadīja 26 gadus veca sieviete. Šajā sadursmē cieta ne tikai abu auto vadītāji, bet arī šogad dzimis zīdainis. Cietušajiem uz vietas sniegta medicīniskā palīdzība, taču hospitalizācija nebija nepieciešama.

Savukārt vakarā, pēc plkst.20 Jelgavā starp Lielupes un Driksas tiltiem, 1942.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna “Opel Vectra” uzbrauca priekšā braucošai automašīnai “Peugeot 206”, kura savukārt trieciena rezultāta uzbrauca pretim braucošajam auto “Peugeot Bipper”. Iznākumā “Peugeot 206” vadītāja, 32 gadus veca sieviete, guva traumas un viņai bija nepieciešama medicīniska palīdzība, savukārt pasažierim 2005.gadā dzimušam zēnam, konstatēts izbīlis un hospitalizācija nebija nepieciešama.

Kopumā vakar reģistrēti 100 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 23 cilvēki.

 

 

 

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.