SIA “Amserv Motors” piedāvā jauno “Toyota Hilux”

Šā gada 21.jūlijā Latvijā lielākās lauksaimniecības tehnikas lauka demonstrācijas pasākumā LAUKU DIENA JOŽOS, kas šogad svinēja savu desmito jubileju, un tradicionāli norisinājās uz tikko kā nopļauta Z/S Joži lauka Jaunpils pagastā, Amserv Motors sadarbībā ar Toyota Baltic prezentēja jaunākās paaudzes Toyota Hilux.

Lielāko pasākuma norises dienas daļu visi interesenti varēja izmēģināt četrus jaunos Hilux gan braucienā pa šoseju, gan pa dažādas kvalitātes lauku ceļiem un “saldajā ēdienā” – izbraukt pa pasākuma vietai tuvumā esošās mototrases posmu, lai izbaudītu Toyota apvidus auto iespējas. Testa braucieniem bija pieejami arī Toyota RAV4 un RAV4 Hybrid, kā arī Land Cruiser. Stenda ekspozīcijā bija apskatāms arī pilnīgi jaunais Toyota Proace kravas mikroautobuss.

1968.gadā tika uzsākta leģendārā Toyota Hilux ražošana. Uzticams, izturīgs un spēcīgs. Piedzīvojumu meklētājs, bezceļu karalis un čakls darbarūķis – tāds ir Hilux. Tā jaunākajā, astotās paaudzes modelī, līdzās esošajām pamatvērtībām, ieviestas būtiskas inovācijas vadāmības, gaitas un komforta uzlabošanā. Lai arī vizuāli Hilux saglabā savu robusto pikapa tēlu, kopējais dizains un interjera stils ieturēts pēc Toyota izstrādātā Tough and Emotional koncepta, kas uzsver – Hilux ir arī lielisks auto ģimenēm un aktīva dzīvesveida cienītājiem, piemērots gan īsākiem, gan garākiem ceļojumiem.

Ārējo dizainu papildina Toyota raksturīgie Under Priority un Keen Look vizuālās identitātes stila elementi, kas auto skarbajam raksturam piešķir šarmantu eleganci. Hilux aprīkots ar 2.4 litru D-4D Toyota jaunāko Euro 6 Global Diesel dīzeļdzinēju un sešu pakāpju automātisko vai manuālo transmisiju. Šāda dzinēja un transmisijas kombinācija nodrošina degvielas patēriņu sākot no 7.0 l/100 km un CO2 emisiju no 185 g/km kombinētajā ciklā, kas pārspēj pat atsevišķu vieglo pasažieru auto sniegumu.

Atkarībā no paredzamā ikdienas pielietojuma Hilux piedāvā jaunu aprīkojuma līmeņu stratēģiju. Izmantošanai ikdienai un aktīvam dzīvesveidam būs piemērotas aprīkojuma klases Standard, Active, Legend un Invincible, bet sarežģītiem darba apstākļiem lauksaimniecībā, mežizstrādē, būvniecībā vai komunālo pakalpojumu jomās – īpašais Hilux Heavy Duty.

Atkarībā no aprīkojuma līmeņa Hilux piedāvā jaunākās drošības, vadītāja atbalsta un informācijas tehnoloģijas, piemēram, Toyota Safety Sense elektronisko palīgsistēmu kopumu vēl pārliecinošākai un drošākai auto vadīšanai.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.