Piektdien Latvijā avarējuši divi motocikli; Rīgā automašīna saskrējusies ar tramvaju

Piektdien Latvijā avarējuši divi motocikli, bet Imantā, Rīgā automašīna saskrējusies ar tramvaju.

Rīgā, Kārļa Ulmaņa gatves posmā starp Salu tiltu un Vienības gatvi apgāzies 1990.gadā dzimuša vīrieša vadīts motocikls “Suzuki”. Motociklists ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā. Negadījumā cieta arī 1991.gadā dzimusi pasažiere, kura nogādāta slimnīcā, bet pēc tam atlaista mājās.

Dubnas pagastā uz Pariža ceļa pēc plkst.18 no ceļa līkumā nobrauca 1970.gadā dzimuša vīrieša vadīts motocikls “Harley Davidson”. Pats motociklists nopietni nav cietis, taču slimnīcā ar dažādām traumām nogādāta 1982.gadā dzimusi pasažiere.

Tallinas šosejas 15. kilometrā Carnikavas novadā ap plkst.16 automašīna notriekusi 1970.gadā dzimušu velosipēdistu, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā. Negadījumā iesaistīto automašīnu “Citroen” vadīja 1948.gadā dzimis vīrietis.

Aptuveni tajā pašā laikā Krāslavā, Augusta iela 1967.gadā dzimis vīrietis ar velosipēdu “Aist” alkohola reibumā iebraucis stāvošā automašīnā “Audi-80”. Vīrietis ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Piektdienas rītā Imantā, Rīgā automašīnas saskrējusies ar tramvaju. 

Sadursme notikusi Bebru un Kooperatīva ielu krustojumā plkst.9.48. Avāriju izraisījušo automašīnu “Volkswagen” vadīja 1959.gadā dzimis vīrietis, bet negadījumā cieta automašīnas pasažiere – 1960.gadā dzimusi sieviete, kura nogādāta slimnīcā.

Piektdien Rīgā automašīnas notriekušas divas gājējas. 

Gunāra Astras un Augusta Deglava ielas krustojumā 1948.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna “Volvo” īsi pirms plkst.13 uzbrauca 1932.gadā dzimušai sievietei, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Savukārt Maskavas ielā 450n ap plkst.18.45 automašīna “Honda”, kuru vadīja 1968.gadā dzimis vīrietis uzbrauca 1942.gadā dzimušai gājējai. Arī viņa ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī Latvijā notikuši 83 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 19 cilvēki.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.