Rīgā kravas un divu vieglo automašīnu sadursmē cietis viens cilvēks

Vakar Rīgā notikusi sadursme starp kravas automašīnu un divām vieglajām automašīnām.

Negadījums noticis Piedrujas ielā, kur 1981.gadā dzimuša vīrieša vadītā kravas automašīna “MAN” sadūrusies ar 1977.gadā dzimuša vīrieša vadīto automašīnu “Renault” un 1980.gadā dzimušas sievietes vadīto automašīnu “Honda”. Avārijā cietis “Renault” vadītājs, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Daugavpils novada Vecstropos 1993.gadā dzimusi persona, vadot automašīnu “Honda Civic”, nav ievērojusi distanci un ietriekusies priekšā braucošajā automašīnā “Volkswagen Tiguan”. Pēc negadījuma slimnīcā vērsusies persona, kura vadījusi automašīnu “Honda”, kā arī divas šīs pašas automašīnas pasažieres – 1996. un 1998.gadā dzimušas jaunietes.

Savukārt Rīgā, pie Centrāltirgus” nenoskaidrotos apstākļos trolejbusā traumas guvusi 1957.gadā dzimusi sieviete, kura nogādāta slimnīcā.

Vakar policija pieķērusi deviņus autovadītājus, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, kā arī apturējusi sešus agresīvus braucējus.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā četri šoferi apturēti Zemgales reģionā, trīs Rīgas reģionā, bet pa vienam Latgales un Kurzemes reģionā.

Visi seši agresīvie šoferi apturēti Rīgas reģionā.

Savukārt par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu vakar noformēts 291 administratīvā pārkāpuma protokols. No tiem 173 protokoli noformēti Rīgas reģionā, 49 Zemgales reģionā, 35 Vidzemes reģionā, 20 Latgales reģionā un 14 Kurzemes reģionā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 67 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietis 21 cilvēks.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.