Vakar Rīgā traktors sadūries ar pasažieru autobusu

Vakar Rīgā notikusi sadursme starp traktoru un pasažieru autobusu, kurā cietusi jauna sieviete.

Negadījums noticis Dzelzavas ielā, kur 1985.gadā dzimuša vīrieša vadītais autobuss “Solaris Urbino” sadūries ar 1969.gadā dzimuša vīrieša vadītu traktoru “JCB”. Negadījumā cietusi 1984.gadā dzimusi autobusa pasažiere, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

Stopiņu novada Dreiliņos sadūrušās divas automašīnas “Opel”, kuras vadīja 1964.gadā dzimis vīrietis un 1962.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cietuši abi autovadītāji, no kuriem vecākais nogādāts slimnīcā, bet otrs vadītājs no hospitalizācijas atteicies.

Savukārt Rīgā, Lāčplēša ielā, 1984.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu “Hyndai” uzbraukusi 1954.gadā dzimušai sievietei, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

Par braukšanas ātruma pārsniegšanu vakar noformēti 213 protokoli. Rīgas reģionā noformēti 100 šādi protokoli, Zemgales reģionā 54 protokoli, Vidzemes reģionā 26 protokoli, Latgales reģionā 17 protokoli un Kurzemes reģionā 16 protokoli.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā pieķerti astoņi šoferi, no tiem četri Rīgas reģionā, divi Latgales reģionā un pa vienam Vidzemes un Kurzemes reģionā.

Savukārt par agresīvu braukšanu apturēti trīs šoferi Rīgas reģionā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 77 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši desmit cilvēki.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.