Autobusam strauji bremzējot, Rīgā traumas guvuši trīs pasažieri

Vakar Rīgā, satiksmes autobusam strauji bremzējot, traumas guvuši trīs tā pasažieri.

Negadījums noticis Jūrmalas gatves un Kurzemes ielas krustojumā, kad 1970.gadā dzimuša vīrieša vadītais autobuss “Solaris” strauji bremzējis, kā rezultātā autobusa salonā krituši trīs pasažieri. Traumas guvušas, bet no hospitalizācijas atteikušās 1959.gadā un 1950.gadā dzimušas sievietes, savukārt pagaidām nenoskaidrota vecuma vīrietis ar traumām nogādāts slimnīcā.

Tāpat Rīgā, Sīmaņa un Patversmes ielas krustojumā, 1963.gadā dzimis motociklists, izvairoties no sadursmes ar 1977.gadā dzimušas sievietes vadīto automašīnu “Jeep”, apgāzies un guvis traumas. Motociklists pēc negadījuma nogādāts slimnīcā.

Savukārt Lizuma ielā 1985.gadā dzimis motociklists uzbraucis 2005.gadā dzimušam zēnam, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Uz Bauskas šosejas vakar notikusi sadursme starp automašīnu “Volkswagen”, ko vadījusi pagaidām nenoskaidrota persona un 1955.gadā dzimuša vīrieša vadīto kravas automašīnu “Iveco”. Negadījumā cietis 1963.gadā dzimis vīrietis un 1971.gadā dzimusi sieviete, kuri nogādāti slimnīcā, savukārt 1974.gadā dzimusi sieviete pēc mediķu apskates no slimnīcas atlaista mājās.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 65 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 17 cilvēki.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.