Rīgā vīrietis alkohola reibumā un bez vadītāja apliecības ar auto iebraucis mājas sienā

Vakar Rīgā kāds alkohola reibumā esošs vīrietis ar automašīnu iebraucis mājas sienā.

Negadījums noticis Ezera ielā, kur 1996.gadā dzimis vīrietis, būdams alkohola reibumā, vadījis automašīnu “Peugeot”, nobraucis no brauktuves un iebraucis mājas sienā. Vīrieša izelpā minimālā alkohola koncentrācija bijusi 1,52 promiles, turklāt viņš automašīnu vadījis bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām.

Negadījumā cietis pats automašīnas vadītājs, kā arī pasažieris – 2007.gadā dzimis zēns, kurš pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas no hospitalizācijas atteicies.

Savukārt Aizputes novada Kalvenes pagastā, netālu no Kalvenes stacijas, 1980.gadā dzimusi sieviete nav tikusi galā ar automašīnas “Saab 5-5” vadību un nobraukusi no ceļa. Negadījumā cietusi autovadītāja, kā arī četri 1997., 1999. un divi 1998.gadā dzimuši jaunieši.

Riebiņu novada Rušonas pagastā 1969.gadā dzimusi sieviete izraisījusi sadursmi ar mopēdu, ko vadījusi 1970.gadā dzimusi sieviete, kura guvusi traumas un nogādāta slimnīcā. Arī Valmierā, Cempu ielā, 1965.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “Volkswagen Golf” izraisījis sadursmi ar 1978.gadā dzimuša vīrieša vadītu motocikli. Negadījumā cietis motociklists, kurš nogādāts slimnīcā.

Vakar policija apturējusi septiņus agresīvus šoferus un septiņus autovadītājus, kuri pie stūres bija sēdušies reibumā.

Par sēšanos pie stūres alkohola reibumā Rīgas reģionā pieķerti trīs šoferi un vēl divi – par automašīnas vadīšanu narkotisko vielu iespaidā. Zemgales reģionā pieķerti trīs dzērājšoferi, bet Vidzemes reģionā viens.

Visi septiņi agresīvie šoferi apturēti Rīgas reģionā.

Savukārt par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu vakar noformēts 281 administratīvā pārkāpuma protokols. Visvairāk protokolu noformēti Rīgas reģionā – 129.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 100 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 22 cilvēki.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.