Saskrienoties ar autobusu, Rīgā nositas motociklists

Saskrienoties ar satiksmes autobusu, vakar Rīgā, Tvaika ielā, nosities jauns vīrietis.

Negadījumā gāja bojā motocikla “Yamaha” vadītājs, 1989.gadā dzimis vīrietis, savukārt autobusu vadīja 1955.gadā dzimis vīrietis.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests atklājis, ka motociklista traumas bijušas tik smagas, ka vīrietis notikuma vietā miris vēl pirms mediķu ierašanās.

Savukārt Elizabetes un Satekles ielu krustojumā 1989.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “Volvo” izraisījis sadursmi ar motociklu “Ducati”, kuru vadīja 1983.gadā dzimis vīrietis, kurš nogādāts slimnīcā.

Vakar Rēzekne, Stacijas ielā, notika sadursme starp automašīnu “PAZ”, kuru vadīja 1960.gadā dzimis vīrietis, un mopēdu “Leike”, kuru vadīja 1999.gadā dzimis jaunietis, kurš nogādāts slimnīcā.

Savukārt Krāslavas novada Skaistas pagastā 1986.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “Toyota” nav ievērojis distanci un sācis apdzīt motorolleri “Sonic”, kuru vadīja 1965.gadā dzimusi sieviete. Apdzīšanas laikā motorollera vadītāja sāka veikt kreiso pagriezienu, kā rezultātā auto viņu notrieca. Motorollera vadītāja guva miesas bojājumus un tika nogādāta slimnīcā.

Vakar avārijās Latvijā cietuši septiņi gājēji un velosipēdisti. 

Pa diviem gājējiem un velosipēdistiem cietuši avārijās Rīgas reģionā, viens gājējs un viens velosipēda vadītājs cietuši Latgalē, bet vēl viens – Zemgalē.

Vakar Rēzeknes novada Griškānu pagastā 1953.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “Honda” notrieca gājēju, 1993.gadā dzimušu jaunieti, kurš šķērsoja ceļa braucamo daļu. Jaunais vīrietis tika nogādāts slimnīcā. Savukārt pie Aizkraukles stacijas 1980.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu “VW” pārāk mazās distances dēļ nav paspējusi nobremzēt pirms gājēju pārejas, uz kuras, nepārliecinoties par drošību, bija uzskrējusi 1988.gadā dzimusi sieviete. Cietusī gājēja nogādāta slimnīcā.

Rīgā, pie lielveikala “Spice” ieejas 1972.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu “Ford Mustang” uzbrauca gājējai, 1987.gadā dzimušai sievietei, kura nogādāta slimnīcā. Savukārt Lāčplēša ielā, zem dzelzceļa pārvada, 1968.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “Opel” uzbrauca 2008.gadā dzimušai meitenei, kura šķērsoja brauktuvi neparedzētā vietā. Meitene pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas atteicās no hospitalizācijas.

Preiļu novada Saunas pagastā 1988.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “Audi” brauca pa galveno ceļu un notrieca 2008.gadā dzimušu zēnu, kurš izbrauca ar velosipēdu no mājas pagalma. Velosipēda vadītājs nogādāts slimnīcā. Tikmēr Rīgā, Anniņmuižas bulvārī, 1979.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “Toyota” uzbrauca velosipēdam, kuru vadīja 1996.gadā dzimis jaunietis, kurš tika nogādāts slimnīcā.

Vakar Saldus novada Novadnieku pagastā automašīna “VW”, kuru vadīja 1977.gadā dzimis vīrietis, nobrauca no ceļa brauktuves un iebrauca kokā, jo vadītājam, iespējams, radās veselības problēmas. Avārijā cieta autovadītājs un pasažieris, 2012.gadā dzimis zēns. Abi cietušie nogādāti slimnīcā.

Rīgā, Vestienas un Pildas ielas krustojumā, notika sadursme starp automašīnām “Toyota”, kuru vadīja 1968.gadā dzimis vīrietis, un “Mercedes Benz”, kuru vadīja 1948.gadā dzimis vīrietis, kurš nogādāts slimnīcā. Kocēnu novadā 1990.gadā dzimusi sieviete netika galā ar automašīnas “VW” vadību, nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Avārijā cieta autovadītāja un pasažiere, 2014.gadā dzimusi meitene. Cietušās nogādātas slimnīcā.

Savukārt Jelgavas novada Līvbērzes pagastā 1972.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “Mazda” iebrauca kokā. Vadītājs tika nogādāts slimnīcā.

Kopumā vakar Latvijā tika reģistrēti 97 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta 19 cilvēki.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.