Automašīnai ietriecoties kokā, gājis bojā jaunietis un cietusi pusaudze; vadītājs aizbēdzis

Sestdien vakarā Raunas novadā, automašīnai ietriecoties kokā, gājis bojā aptuveni 20 gadus vecs jaunietis un cietusi nepilngadīga meitene, tikmēr pats vadītājs no notikuma vietas aizbēdzis.

Kā aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā, negadījums notika ap plkst.23.30 Drustu pagastā. Pagaidām nenoskaidrota persona, vadot automašīnu “BMW 318”, netika galā ar tās vadību, nobrauca no ceļa un ietriecās kokā.

Negadījumā gāja bojā 1996.gadā dzimis pasažieris un cieta 1999.gadā dzimusi pasažiere, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā. Tikmēr iespējamais automašīnas vadītājs no negadījuma vietas aizmuka.

Sestdien vakarā Burtnieku novada Burtnieku pagastā, vieglajai automašīnai saduroties ar alni, cietuši divi cilvēki, informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Negadījums noticis plkst.22.40 autoceļa Valmiera-Matīši-Mazsalaca 11.kilometrā. 1951.gadā dzimis vīrietis vadījis automašīnu “Opel Combo”, kad tai priekšā uz ceļa braucamās daļas iznācis meža dzīvnieks – alnis.

Vadītājs nav spējis izvairīties no sadursmes, spēkrats ietriecies alnī un negadījumā cietis gan pats šoferis, gan mašīnā sēdošā 1965.gadā dzimusī pasažiere.

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas autoceļiem kopumā reģistrēti 57 satiksmes negadījumi, 11 avārijās cietuši 14 cilvēki, vienā – jau minētajā – ir bojāgājušais.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.