Trešdien Rīgā automašīna nāvējoši traumējusi gājēju

Vakar Rīgā kāda automašīna notriekusi sievieti, kura no gūtajām traumām mirusi, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Negadījums noticis Dārzciema ielā, kur 1941.gadā dzimis vīrietis, braucot ar automašīnu “Toyota”, notriecis 1939.gadā dzimušu sievieti. Pēc sadursmes sieviete nogādāta slimnīcā, taču tur no gūtajām traumām mirusi.

Vēl Rīgā, Kārļa Ulmaņa gatvē, 1955.gadā dzimis vīrietis ar kravas automašīnu “Scania” uzbraucis 1955.gadā dzimušai sievietei, kura nogādāta slimnīcā.

Daugavpilī, Cietokšņa un Rīgas ielas krustojumā, 1995.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “Toyota Corolla” uz gājēju pārejas notriecis 1991.gadā dzimušu sievieti. Cietusī nogādāta slimnīcā.

Savukārt Stopiņu novadā, ceļa Rīga-Ērgļi 8.kilometrā, 1989.gadā dzimis vīrietis ar kravas automašīnu “Scania” izraisījis sadursmi ar automašīnu “Peugeot”, ko vadījusi 1995.gadā dzimusi sieviete. Sadursmes rezultātā automašīna “Peugeot” uzbraukusi automašīnai “Chrysler”, ko vadījis 1977.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cietusi “Peugeot” vadītāja, kura nogādāta slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 89 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 19 cilvēki un viens gājis bojā. Rīgas reģionā reģistrēti 48 negadījumi ar desmit cietušajiem.

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu uz Latvijas ceļiem noformēti 236 protokoli, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Rīgas reģionā par ātruma pārsniegšanu noformēti 107 protokoli, Zemgales reģionā – 58 protokoli, Vidzemes reģionā – 40 protokoli, Latgales reģionā – 15 protokoli un Kurzemes reģionā – 16 protokoli.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija pieķērusi deviņus šoferus, no tiem četrus Latgales reģionā, divus Rīgas reģionā, bet pa vienam Zemgales, Vidzemes un Kurzemes reģionā.

Rīgas reģionā apturēts arī viens agresīvs autovadītājs.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.