Piektdien sadursmēs ar automašīnām cietuši divi motociklisti

Piektdien sadursmēs ar automašīnām cietuši divi motociklisti, tāpat vakar negadījumos cietuši divi velosipēdisti.

Daugavpilī pēc sadursmes starp automašīnu “Renault Megane” un motociklu “Kenbo” slimnīcā nogādāts 1957.gadā dzimušais motocikla vadītājs. Savukārt vēl viens motociklists mediķu aprūpē nogādāts pēc sadursmes ar automašīnu “VW Polo” Rīgā, Elizabetes ielā. 1971.gadā dzimušais vīrietis vadīja motociklu “Honda”. Tāpat vakar negadījumos cietuši divi velosipēdisti.

Piektdien Jūrmalā, automašīnai ietriecoties kokā, cietis mazs zēns, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.
Negadījums noticis, kad automašīnas “Mitsubishi Galant” vadītājs neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu atbilstoši grants ceļa segumam, zaudēja automašīnas vadāmību un ietriecās kokā. Pēc negadījuma slimnīcā nogādāts 2014.gadā dzimis zēns, kurš, pēc sākotnējās informācijas, negadījuma brīdī neatradās bērnu sēdeklītī un sēdēja uz priekšējā pasažieru sēdekļa.

Savukārt Rīgā, Aizkraukles ielas krustojumā ar Tālivalža ielu trīs automašīnu sadursmē cietis viens cilvēks.

Sadursme notikusi starp automašīnu “Mercedes Benz”, kuru vadīja 1997.gadā dzimis vīrietis, automašīnu “Mitsubishi Galant”, kuru vadīja 1996.gadā dzimis vīrietis un automašīnu “Chevrolet Lacetti”, kuru vadīja 1982.gadā dzimusi sieviete. Pēc negadījuma slimnīcā nogādāta automašīnas “Chevrolet” vadītāja, savukārt automašīnas “Mitsubishi” vadītājam sniegta medicīniskā palīdzība uz vietas.

Tikmēr uz Akmens tilta notikusi sadursme starp automašīnu “BMW X5”, kuru vadīja 1986.gadā dzimis vīrietis, automašīnu “Seat Alhambra”, kuru vadīja 1978.gadā dzimis vīrietis, un automašīnu “Renault Megane”, kuru vadīja 1984.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta “Seat” pasažieres -1979. gadā dzimusi sieviete, kura tika nogādāta slimnīcā, un 2010.gadā dzimusi meitene, kura saņēma medicīnisko palīdzību uz vietas.

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 254 administratīvā pārkāpuma protokoli. Visvairāk protokoli noformēti Rīgas reģionā – 123. Kurzemes reģionā noformēti 50 protokoli, Zemgalē – 30, Vidzemē – 28, bet Latgalē 23 protokoli.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sodīti astoņi šoferi, no tiem pa trim Rīgas un Vidzemes reģionā, bet divi Zemgalē.

Savukārt par automašīnas agresīvu vadīšanu sodīts viens autovadītājs Rīgas reģionā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēts 101 ceļu satiksmes negadījums, kuros cietuši 16 cilvēki.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.