Ceļu satiksmes negadījumos Latvijā cietuši 20 cilvēki

Vakar Latvijā reģistrētas 88 avārijas, kurās cieta 20 cilvēki.

Seši cilvēki cietuši avārijās Rīgas apkārtnē, bet pa pieciem – Zemgalē un Latgalē.

Vakar Olainē, Zemgales un Stadiona ielu krustojumā, saskrējās busiņš “VW Transporter”, kuru vadīja 1971.gadā dzimis vīrietis, un motocikls “Honda”, kuru vadīja 1987.gadā dzimis vīrietis, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Tukuma novadā, uz ceļa Ozolpils-Degole, 1939.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu “Škoda”, izbraucot uz brauktuves, nav padevusi ceļu kāda vīrieša vadītajai automašīnai “BMW”, kurai bija braukšanas priekšroka. Avārijā cieta abu spēkratu vadītāji, kuri nogādāti slimnīcā. Savukārt Kokneses novadā, uz ceļa Tīnūži-Koknese, 1985.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “Toyota” nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca grāvī. Avārijā viegli cieta vadītājs un 1989.gadā dzimis pasažieris.

Latgalē smagākais ceļu satiksmes negadījums fiksēts Ludzas novada Tutānos, kur nenoskaidrots autovadītājs ar automašīnu “Opel” nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Pēc negadījuma slimnīcā tika nogādāti 1988. un 1992.gadā dzimuši vīrieši, bet vēlāk tika aizturēts un ar traumām slimnīcā nogādāts 1986.gadā dzimis vīrietis.

Madonas novada Mārcienas pagastā, uz ceļa Pļaviņas – Madona, 1956.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “Mazda” nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca grāvī. Avārijā cieta vadītājs un 1951.gadā dzimis pasažieris, kuri nogādāti slimnīcā.

Savukārt Talsu novada Lībagu pagastā, uz Ventspils šosejas, 1991.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu “Volvo” iebrauca pretējā braukšanas joslā un izraisīja sadursmi ar automašīnu “Audi”, kuru vadīja 1960.gadā dzimis vīrietis. Avārijā cieta “Audi” pasažiere, 1961.gadā dzimusi sieviete, kura nogādāta slimnīcā.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.