Vakar Rīgā sadūrušies divi velosipēdisti

Vakar Rīgā notikusi sadursme starp diviem velosipēdistiem, kuri ar traumām nogādāti slimnīcā.

Negadījums noticis ap plkst.20.55 Skolas ielā, kur notikusi sadursme starp 2007.gadā dzimušu meiteni un 1979.gadā dzimušu vīrieti. Abi velosipēdu vadītāji nogādāti slimnīcā.

Arī Jūrmalā traumas guvusi kāda velosipēdiste – 1964.gadā dzimusi sieviete nokritusi no velosipēda un guvusi traumas. Viņa nogādāta slimnīcā.

Savukārt Aizkrauklē, Lāčplēša ielā, 1973.gadā dzimusi sieviete vadījusi automašīnu “Renault Clio”, kad ielu pēkšņi šķērsojis 2008.gadā dzimis zēns. Pēc sadursmes zēns nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Dzirciema un Kūdras ielas krustojumā, 1987.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu “Smart”, traucējis pasažieru autobusam “Solaris Urbino”, kā rezultātā salonā nokritusi un traumas guvusi 1935.gadā dzimusi sieviete.

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu policija apturējusi 181 autovadītāju.

Visvairāk administratīvā pārkāpuma protokolu par ātruma pārsniegšanu noformēti Zemgales reģionā – 48. Rīgas reģionā apturēti 42 šoferi, Kurzemes reģionā 42 šoferi, Vidzemes reģionā 25 šoferi, bet Latgales reģionā 23 šoferi.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā noformēti astoņi administratīvā pārkāpuma protokoli, no tiem pieci Rīgas reģionā, divi Zemgales reģionā un viens Vidzemes reģionā.

Savukārt par agresīvu braukšanu apturēts viens šoferis.

Kopumā aizvadītajā diennaktī ir reģistrēti 103 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 17 cilvēki. Rīgas reģionā vakar reģistrēti 58 negadījumi ar desmit cietušajiem.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.