Krustpils novadā apgāžoties “Scania” kravas mašīnai, bojā gājis tās vadītājs

Vakar Krustpils novadā, apgāžoties kravas automašīnai, bojā gājis tās vadītājs.

Negadījums noticis Kūku pagastā, ceļa Rīga-Daugavpils-Krāslava-Baltkrievijas robeža (Paternieki) 155.kilometrā, kur automašīna “Scania” nobraukusi no ceļa un apgāzusies. Negadījumā bojā gājis 1957.gadā dzimušais automašīnas vadītājs.

Vakar sadursmēs ar automašīnām cietuši arī bērni. Rīgā, Alunāna ielā, 1958.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu “Lexus” uzbraukusi 2011.gadā dzimušam zēnam, kurš nogādāts slimnīcā. Bet Kandavā, Lielajā ielā, 1997.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu “Opel Astra” uzbraukusi 2005.gadā dzimušam zēnam, kurš izskrējis uz ceļa braucamās daļas.
Zēns nogādāts slimnīcā.

Mārupē, Bebru un Gaujas ielas krustojumā, 1981.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu “Volkswagen” uz gājēju pārejas uzbraucis 2005.gadā dzimušai velosipēdistei, kura nogādāta slimnīcā.

Bet Rīgā, Dārzciema ielā, automašīnas “Volkswagen” pasažiere, atverot durvis, izraisījusi sadursmi ar velosipēdistu – 1989.gadā dzimušu vīrieti.

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu autovadītājiem Latvijā noformēti 180 administratīvā pārkāpuma protokoli.

Visvairāk protokolu par šo pārkāpumu noformēts Rīgas reģionā – 66. Zemgales reģionā noformēti 50 protokoli, Vidzemes reģionā – 30 protokoli, Kurzemes reģionā – 21 protokols un Latgales reģionā – 13 protokoli.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā administratīvā pārkāpuma protokoli noformēti sešiem šoferiem, no tiem četriem Rīgas reģionā un pa vienam Zemgales un Vidzemes reģionā. Viens šoferis apturēts par automašīnas agresīvu vadīšanu.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 89 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 12 cilvēki un viens gājis bojā. Rīgas reģionā reģistrēti 50 ceļu satiksmes negadījumi ar astoņiem cietušajiem.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.