Vakar sadursmēs ar automašīnām cietuši vairāki velosipēdisti un gājēji

Vakar sadursmēs ar automašīnām traumas guvuši velosipēdisti un gājēji gan Rīgā, gan reģionos.

Rīgā, Rušonu ielā, 1967.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu “Lexus” uzbraukusi 2006.gadā dzimušai meitenei, kura nogādāta slimnīcā.

Viļānu novada Kristceļos nenoskaidrots autovadītājs ar automašīnu uzbraucis 1985.gadā dzimušam velosipēdistam. Vīrietim apģērbā bija iestrādāti gaismu atstarojoši elementi, kā arī velosipēds bijis aprīkots ar atstarotājiem. Velosipēdists pēc negadījuma nogādāts slimnīcā.

Savukārt Tukumā, Meža ielā, 2003.gadā dzimis zēns ar velosipēdu uzbraucis stāvošai automašīnai “BMW 320” un guvis traumas, bet Rīgā, Čiekurkalna 1.līnijā, 1974.gadā dzimis vīrietis kritis no velosipēda un ar traumām nogādāts slimnīcā.

Vakar Rīgā pēc sadursmes ar automašīnu cietis arī motocikla vadītājs. Negadījums noticis Tērbatas un Martas ielas krustojumā, kur sadūries 1984.gadā dzimuša vīrieša vadīts motocikls “Honda XRV 750” un pagaidām nenoskaidrota šofera vadīta automašīna “Toyota Land Cruiser”. Negadījumā cietis motocikla vadītājs.

Par ātruma pārsniegšanu vakar sodīti 258, par braukšanu dzērumā – 12 šoferi

Rīgas reģionā par ātruma pārsniegšanu noformēti 83 administratīvā pārkāpuma protokoli, Zemgales reģionā noformēti 66 protokoli, Vidzemes reģionā sodīti 48 šoferi, Kurzemes reģionā sodīti 35 šoferi un Latgales reģionā – 26 šoferi.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sodīti 12 šoferi, no tiem septiņi Rīgas reģionā, trīs – Vidzemes reģionā un pa vienam – Zemgales un Latgales reģionā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 68 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 22 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēti 37 negadījumi ar 17 cietušajiem.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.