Satiksmes autobuss Rīgā uzbrauc iereibušam gājējam

Vakar vakarā Rīgā, Uzvaras bulvārī pasažieru autobuss uzbraucis iereibušam gājējam.

Ap plkst.20 1981.gadā dzimuša vīrieša vadīts pasažieru autobuss uzbrauca 1990.gadā dzimušam gājējam. Cietušais, kurš bijis alkohola reibumā, ar plaukstas lūzumu nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī reģistrēti 62 ceļu satiksmes negadījumi. Cietuši seši cilvēki, tostarp divi gājēji.

Vakar no rīta plkst.9.20 Limbažu novadā uz ceļa Ragana-Limbaži kādam 1939.gadā dzimušam autovadītājam kļuvis slikti, kā rezultātā viņa vadītā automašīna “VAZ 2121” nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Vīrietis ar traumām nogādāts slimnīcā. Negadījumā bojāts arī ceļa vertikālais apzīmējums.

Pēcpusdienā plkst.16 Carnikavas novadā uz ceļa Rīga-Carnikava-Ādaži automašīna “Lexus KG-4343”, kuru vadīja 1930.gadā dzimis vīrietis, nobrauca no ceļa un iebrauca grāvī. Autovadītājs ar sasitumiem un galvas smadzeņu satricinājumu nogādāts slimnīcā.

Savukārt vakarā ap plkst.19.50 Naukšēnu novada Ķoņu pagastā kāds 1974.gadā dzimis vīrietis nokritis, braucot ar kvadriciklu. Cietušais ar traumām nogādāts slimnīcā. Kā vēsta mediķi, vīrietis, kurš braucis alkohola reibumā, ir lauzta kāja.

Vakar policija par braukšanu alkohola reibumā aizturējusi astoņus autovadītājus.

Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu piektdien noformējusi 309 administratīvā pārkāpuma protokolus. Vēl sešiem autovadītājiem noformēti protokoli par agresīvu braukšanu.

 

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.