Jūrmalā automašīna atpakaļgaitā uzbraukusi gājējai un traumējusi to

Vakar Jūrmalā kādas sievietes vadīta automašīna atpakaļgaitā uzbraukusi gājējai un traumējusi viņu.

Negadījums noticis Nometņu ielas autostāvvietā, kad 1979.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu “Mazda 323”, atpakaļgaitā uzbraukusi 1943.gadā dzimušai sievietei, kura nogādāta slimnīcā.

Ventspilī, Lauku ielā, 1961.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “Audi A6” uz neregulējamas gājēju pārejas nav devis ceļu gājējai – 2006.gadā dzimušai meitenei, kura pēc sadursmes nogādāta slimnīcā.

Savukārt Brocēnu novada Rentes pagastā, uz ceļa Kandava-Saldus, 1997.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu “BMW”, netika galā ar tā vadību, kā rezultātā automašīna nobraukusi no ceļa un apgāzusies. Negadījumā cieta autovadītājs, kurš nogādāts slimnīcā un 1997.gadā dzimis automašīnas pasažieris, kurš no hospitalizācijas atteicies.

Krimuldas novadā, automašīnai ietriecoties kokā, cietuši pieci vīrieši. Negadījums noticis pie mājām “Teiči”, kur automašīna “Volvo” iebraukusi kokā. Pēc negadījuma slimnīcā nogādāti divi 1996.gadā dzimuši vīrieši, bet no hospitalizācijas atteikušies divi 1996.gadā un viens 1992.gadā dzimis vīrietis.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 66 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 14 cilvēki un divi gājuši bojā.

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu sodīti 307 šoferi. 

Rīgas reģionā par ātruma pārsniegšanu noformēti 127 administratīvā pārkāpuma protokoli, Zemgales reģionā sodīti 65 šoferi, bet Kurzemes reģionā 55 šoferi. Vidzemes reģionā noformēti 38 protokoli, savukārt Latgales reģionā – 22.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija aizturējusi četrus šoferus, bet viens spēkratu vadījis, būdams narkotisko vielu reibumā.

Rīgas reģionā apturēti divi šoferi, kuri automašīnu vadījuši agresīvi.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.