Atjauninātais Peugeot Expert – Baltijas tirgū jau šovasar! (+ foto)

Jaunais Peugeot Expert ir daudzpusīgs un stilīgs komercautomobilis. Pateicoties jaunajai EMP2 platformai un inovatīvajām tehnoloģijām, ir iegūts ekonomisks un funkcionāls automobilis ar Peugeot modeļiem raksturīga stila dizainu, plašu salonu, labām manevrēšanas spējām un kvalitāti.

Lai atvieglotu ikdienas darbus, tagad ir pieejamas ļoti dažādas Peugeot Expert modifikācijas ar divu izmēru garenbāzi un trīs dažādiem virsbūves parametriem no kompakta 4,6 m garuma līdz 5,3 m garumam, ar kravas nodalījuma ietilpību 4,6–6,6 m3, kravnesību līdz 1400 kg. Turklāt nepieciešamības gadījumā automobili var pielāgot 2–6 pasažieru pārvadāšanai.

Automobiļu tirgū Expert ir ieņēmis unikālu pozīciju, jo tikai 1,9 m augstā virsbūve ļauj izmantot pazemes un daudzstāvu stāvvietas. Kas attiecas uz motoriem, tad ir pieejami jaunākās paaudzes Euro6 BlueHDi dīzeļmotori ar jaudām diapazonā no 95 Zs līdz 180 Zs. Pats ekonomiskākais motors vidēji patērē 5,1 l degvielas uz 100 km ar CO2 emisijas līmeni 133 g uz 1 km. Expert versijas ir pieejamas ar manuālo vai no pasažieru automobiļiem labi pazīstamo EAT6 automātisko pārnesumkārbu, kas komercautomobilim nodrošina vieglā automobiļa komfortu. Jaunais Expert modelis ir zaudējis veselus 150 kg no sava priekšgājēja masas.

Ar jauno Peugeot Expert furgonu tirgū ir ienākuši līdz šim nebijuši jauninājumi – automātiski atveramas sānu bīdāmās durvis, kas darbojas ar sensora palīdzību un modulārs nolokāms pasažiera sēdeklis Moduwork, lai kravas telpu varētu iespējami efektīvi izmantot garu priekšmetu pārvadāšanai. Padomāts arī par pirmklasīgu drošības un komforta aprīkojumu: ceļa zīmju atpazīšanas sistēma, adaptīvā kruīza kontrole, brīdinājuma sistēma par novirzīšanos no braukšanas joslas, jaunās paaudzes automātiskā bremžu sistēma Active Safety Break, automātiski tālo gaismu lukturi, head-up display un 7″ multimediju ekrāns, kas savienojams ar viedā tālruņa Apple CarPlay un Mirrorlink sistēmu. Expert furgonam ir arī jauna 180º parkošanās sistēma, kas ar modernu atpakaļskata kameru un parkošanās sensoriem atvieglo automobiļa novietošanu stāvvietā. Intensīvas ceļu satiksmes apstākļos, no vienas braukšanas joslas otrā palīdzēs pārvietoties aklās zonas noteikšanas sistēma.

Peugeot Expert var pavilkt līdz 2,5 tonnām smagu piekabi. Pēc īpaša pasūtījuma pieejama četru riteņu piedziņas versija.

Baltijas valstīs Peugeot Expert furgona versija būs pieejama 2016. gada vasarā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.