Motociklam ietriecoties vārtos, Latgalē bojā gājis jaunietis

Vakar Aglonas novadā, diviem jauniem vīriešiem vizinoties ar motociklu un tam ietriecoties vārtos, bojā gājis viens no braucējiem, informēja Valsts policijā.

Negadījums noticis Škelotavas pagasta Apsainē, ap plkst.21.30, kad divi 1994.gadā dzimuši jaunieši braukājušies ar motociklu, nav tikuši galā ar tā vadību un spēkrats ietriecies vārtos. Pēc negadījuma slimnīcā ar traumām nogādāts viens no vīriešiem, savukārt otrs negadījuma vietā miris.

Skrīveros, Daugavas ielā, 1993.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “Audi 100” uzbraucis 1968.gadā dzimušai velosipēda vadītājai, kura pēc negadījuma nogādāta slimnīcā.

Savukārt uz Tallinas šosejas, pie Ādažiem, notikusi sadursme starp 1990.gadā dzimuša vīrieša vadītu automašīnu “Ford” un 1983.gadā dzimuša vīrieša vadīto automašīnu “Volkswagen”. Negadījumā cieta 1984. un 1939.gadā dzimušas sievietes, kuras nogādātas slimnīcā.

Automašīnas “Ford’ vadītājs nogādāts medicīnas iestādē, jo radušās aizdomas, ka viņš automašīnu vadījis narkotisko vai citu psihotropo vielu ietekmē.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 33 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 14, bet gāja bojā viens cilvēks. Rīgas reģionā reģistrēti 16 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši desmit cilvēki.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.