Negadījumos uz Latvijas ceļiem atkal cietuši cilvēki

Pagājušajā diennaktī satiksmes negadījumos uz Latvijas ceļiem atkal cietuši cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Plkst.09.20 Iecavā, Rīgas ielā pie degvielas uzpildes stacijas “Neste Oil” 1943.gadā dzimis vīrietis, braucot ar automašīnu “Renault Kango” neievēroja distanci, kā rezultātā izraisīja sadursmi ar priekšā braucošo auto “Opel Vectra”, kuru vadīja 1954.gadā dzimusi sieviete un automašīnu “VW Passat”, kuru vadīja 1978.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta automašīnas “Opel” vadītāja.

Plkst.13.58 Gulbenes novadā, Stāmerienas pagastā, ceļa Gulbene-Balvi 12.kilometrā 1990.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “VW Golf” nobrauca no ceļa braucamās daļās, iebrauca grāvī un apgāzās. Automašīnas vadītājs nogādāts slimnīcā.

Plkst.10.39 Rīgā, Kleistu ielas krustojumā ar Anniņmuižas bulvāri 1983.gadā dzimis vīrietis vadīja autobusu “Solaris”, kurā nokrita pasažiere – 1935.gadā dzimusi sieviete. Cietusī nogādāta slimnīcā.

Savukārt plkst.11.36 Rīgā, Pūpolu ielas krustojumā ar Prāgas ielu notika sadursme starp velosipēdu “Classic”, kuru vadīja 1996.gadā dzimusi sieviete un automašīnu “VW”, kuru vadīja 1968.gadā dzimusi sieviete. Negadījumā cieta velosipēdiste, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Kopā pagājušajā diennaktī reģistrēti 56 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta četri cilvēki.

Vakar policija uz Latvijas ceļiem apturējusi 11 dzērājšoferus un 10 agresīvus autovadītājus, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā pieķerti septiņi iereibuši vadītāji, Vidzemē – divi, bet pa vienam Kurzemē un Latgalē.

Agresīvie autovadītāji pieķerti Rīgā.

Savukārt par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu administratīvā pārkāpuma protokols noformēts 206 autovadītājiem.

 

Foto: iAuto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.