Autovadītāji ieskrien stabā un meliorācijas akā

Vakar ceļu satiksmes negadījumos autovadītāji sabojājuši stabu un meliorācijas aku, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Rīgā, Vaidavas ielā, 1992.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu BMW uzbraucis stabam. Negadījuma rezultātā bojāta arī automašīna “Chevrolet”, kuru vadīja 1979.gadā dzimusi sieviete. Negadījumā cietis arī BMW pasažieris – 1992.gadā dzimis vīrietis.

Savukārt Daugavpils novada Kangaros 1973.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu “Volkswagen Golf”, nav ticis galā ar tās vadību un iebraucis grāvī, bojājot meliorācijas aku.

Traumas Rīgā guvis arī kāds 1998.gadā dzimis velosipēdists, kurš ap plkst.21 apgāzies Tērbatas ielā. Tāpat Rīgā vēlu vakarā, Dzirciema ielā, nenoskaidrotos apstākļos cietis kāds 1989.gadā dzimis gājējs, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēts 51 ceļu satiksmes negadījums, cietuši pieci cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēts 21 negadījums, cietuši trīs cilvēki.

Vakar par automašīnas vadīšanu alkoholisko dzērienu reibumā policija sodījusi 13 šoferus, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā sodīti pieci šoferi, pa trim iereibušiem šoferiem pieķerti Kurzemes un Latgales reģionā, bet pa vienam Zemgales un Vidzemes reģionā.

Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 205 administratīvā pārkāpuma protokoli, no tiem visvairāk Rīgas reģionā – 97. Zemgales reģionā sodīti 33 ātruma pārkāpēji, Kurzemes un Latgales reģionā katrā noformēti 29 protokoli, bet Vidzemes reģionā – 17.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.