Sabojā deputāta Kaimiņa “BMW”, pat Kaimiņš to saista ar vēršanos pret plāniem dibināt partiju

Kaimiņa automašīnai izsists aizmugurējais stikls, kā arī apskādēta transportlīdzekļa virsma, liecina sociālajā tīklā “facebook.com” publicētās fotogrāfijas.

Pie frakcijām nepiederošais Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš nodarītos postījumus savai automašīnai un kāpņutelpai saista ar vēršanos pret parlamentārieša plāniem dibināt jaunu partiju.

Kaimiņa automašīnai izsists aizmugurējais stikls, kā arī apskādēta transportlīdzekļa virsma, liecina sociālajā tīklā “facebook.com” publicētās fotogrāfijas. Deputāts skaidroja, ka sagriezts arī salons un postījumi veikti kāpņutelpā mājai, kurā Kaimiņam ir dzīvoklis – norauts ziņojuma dēlis un pastkaste.

Par notikušo sākts kriminālprocess, aģentūrai LETA norādīja parlamentārietis. Viņš norādīja, ka ir pieejami videoieraksti, kuros redzama postījumu nodarīšana, un ka vainīgie aiz sevis ir atstājuši pēdas. Deputāts gan norādīja, ka pašlaik jāļauj strādāt policijai.

Postījumi esot nodarīti 7.marta vakarā ap plkst.19, un pēc notikušā notikuma vietā ieradās policija un operatīvie darbinieki, kas ievāca informāciju nepieciešamo ekspertīžu veikšanai.

Foto: Ekrānšāviņš no facebook.com

Kaimiņš norādīja, ka nevar izteikt versijas, kas tieši ir atbildīgs par postījumu veikšanu. Politiķis norādīja, ka nezina, vai notikušo var saistīt ar portāla “pietiek.com” “apmelojošo” publikāciju saistībā ar ģimeni un e-pasta saraksti ar portālu. Taču viņš visas šīs situācijas redz kā kompleksu vēršanos pret politiķi.

Kā ziņots, Valsts policija sākusi kriminālprocesu par Kaimiņa automašīnas sabojāšanu.

“Saņēmu pasta sūtījumu, izdemolētu koridoru un sagrieztu salonu. Kas tālāk pietiek com? Interesanti. Vai kaku maisi būs?” sociālajā tīklā “Facebook” raksta deputāts.

Foto: Ekrānšāviņš no facebook.com

Deputāta uzņemtajās fotogrāfijās redzams, ka automašīnai izsists logs un sabojāta virsbūve.

Valsts policijas preses pārstāvis Dairis Anučins aģentūrai LETA apstiprināja, ka policijā par faktu ir sākts kriminālprocess, bet aizdomās turēto šobrīd nav.

Foto: Ekrānšāviņš no facebook.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.