Igaunijā sadursmē ar kravas automašīnu bojā gājis satiksmes autobusa vadītājs no Latvijas, smagā stāvoklī vēl trīs pasažieri

Šonakt Igaunijā pēc sadursmes ar kravas automašīnu gājis bojā uzņēmuma “Simple Express” satiksmes autobusa vadītājs – Latvijas pilsonis, bet vēl trīs pasažieri ievietoti slimnīcā smagā stāvoklī, aģentūru LETA informēja uzņēmumā “Lux Express”.

“Lux Express” grupā ietilpstošā pārvadātāja “Simple Express” autobuss braucis maršrutā “Sanktpēterburga-Rīga”, kad ap plkst.0.49 uz ceļa Jehvi-Tartu notikusi sadursme ar kravas automašīnu, kas reģistrēta Lietuvā. Sākotnējā informācija liecina, ka kravas automašīna bija iebraukusi pretējā braukšanas joslā, kā rezultātā notikusi sadursme.

Tiek ziņots, ka konkrētais ceļa posms bijis slidens un kravas automašīnas vadītājs zaudējis kontroli pār spēkrata vadību.

Negadījumā gājis bojā viens no autobusa vadītājiem, kurš bijis 49 gadus vecs Latvijas pilsonis. Vēl trīs cietušo stāvoklis ir smags, bet kopumā slimnīcā nogādāti 13 autobusa pasažieri.

Kopumā autobusā atradušies 19 pasažieri un divi autobusa vadītāji. Starp autobusā esošajiem cilvēkiem bijuši deviņi Latvijas, deviņi Krievijas un divi Igaunijas pilsoņi. No viņiem nav cietuši abi igauņi, divi Latvijas un divi Krievijas pilsoņi.

Negadījuma apstākļus noskaidro Igaunijas policija.

Uzņēmums izteicis līdzjūtību autobusa vadītāja radiniekiem un norāda, ka uzņēmuma prioritāte patlaban ir sniegt visu iespējamo atbalstu cietušajiem un viņu radiniekiem.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.