Beverīnas novadā avārijā cietuši divi bērni un sieviete

Vakar Beverīnas novadā divu vieglo automašīnu sadursmē cieta trīs cilvēki, tostarp divi bērni.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka Kauguru pagastā, uz vietējās nozīmes autoceļa, 1983.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu “Opel Zafira”, nedeva ceļu pa galveno ceļu braucošai automašīnai “Opel Zafira”, kuru vadīja 1973.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta pirmās automašīnas vadītāja un pasažieres, 2005. un 2007.gadā dzimušas meitenes.

Savukārt Rīgā, Valdeķu ielā, 1978.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu “Audi”, uz gājēju pārejas notrieca 1936.gadā dzimušu vīrieti. Cietušais gājējs ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Jelgavā, Aviācijas ielā, 1988.gadā dzimis vīrietis, bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām braucot ar kvadriciklu “Suzuki”, netika galā ar tā vadību un apgāzās. Negadījumā cieta transportlīdzekļa vadītājs, kuram ārsti konstatēja alkohola reibumu.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 55 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši deviņi cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 22 avārijas, kurās cieta pieci cilvēki.

Vakar uz Latvijas ceļiem par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 190 administratīvā pārkāpuma protokoli, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Visvairāk šoferu par šo pārkāpumu sodīti Rīgas reģionā – 91.

Par agresīvo braukšanu nav sastādīts neviens administratīvā pārkāpuma protokols. Kopumā valstī sastādīti 602 administratīvā pārkāpuma protokoli par ceļu satiksmes noteikumu neievērošanu, no tiem Rīgas reģionā – 349.

Savukārt alkohola reibumā vakar pie stūres pieķerti seši šoferi – pa diviem Rīgas, Zemgales un Kurzemes reģionā.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.