“Mazda MX-5” jau iespējams pasūtīt Latvijā

Jau no šī mēneša Latvijā iespējams pasūtīt jauno, pasaulē pārdotāko rodsteru Mazda MX-5, ko klātienē, iepriekš savlaicīgi piesakoties, būs iespējams izmēģināt no 12. līdz 14.novembrim. Tā cena ir no 26 800 eiro.

Jaunā Mazda MX-5 ir veidota godalgotajā KODO – Kustības dvēsele dizaina valodā, un tās sportiskā stāja un spilgtie LED priekšējie lukturi liek automobilim izcelties citu vidū. Elegantas proporcijas un smalkas formas no virsbūves ieplūst salonā, radot nepārtrauktības un vienotības izjūtu.

Salona dizainā ir skaidri redzams kvalitatīvs izstrādes darbs — no sportiskajiem sēdekļiem līdz pat intuitīvajai vadībai. Leģendārais rodsters braucienu padara par baudpilnu piedzīvojumu, radot sajūtu, ka automobilis ir daļa no tā vadītāja. Šis ir pirmais Mazda MX-5 ar SKYACTIV tehnoloģiju — daudz vieglāks un elegantāks nekā iepriekšējās paaudzes modelis, ar daudz izturīgāku virsbūvi un līdz šim zemāko gravitācijas centru.

Jaunajai Mazda MX-5 ir īpaši pielāgots ikkatrs tās elements, sākot no SKYACTIV-G 2,0 l dzinējiem un SKYACTIV-G 1,5 l dzinējiem un beidzot ar sešpakāpju manuālo transmisiju un automātiskajām transmisijām. Tas nozīmē, ka, nospiežot akseleratora pedāli, Mazda MX-5 reaģēs precīzi un ātri.

Tāpat jaunais automobilis aprīkots ar tādām autovadītājam noderīgām palīgsistēmām kā Aklās zonas uzraudzības sistēmu (BSM), Aizmugurējo sānu zonu uzraudzības sistēmu (RCTA), kā arī Tālo gaismu palīgsistēmu (HBC). Savukārt automobilī iestrādātās kameras uztver nejaušu automobiļa novirzīšanos no braukšanas joslas, brīdinot autovadītāju ar skaņas signālu un vizuālu brīdinājumu.

Mazda MX-5 Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.