Gulbenes novadā avārijā cietuši pieci cilvēki; par ātruma pārsniegšanu sodīti 310 autovadītāji

Vakar Gulbenes novadā divu automašīnu sadursmē cietuši pieci cilvēki.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka autoceļu Pļaviņas-Gulbene un Ozoli-Stāķi krustojumā sadūrās automašīna “BMW”, kuru vadīja 1993.gadā dzimis vīrietis, un automašīna “Audi”, kuru vadīja 1946.gadā dzimusi sieviete.

Negadījumā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā tika nogādātas automašīnas “Audi” pasažieres – 2002.dzimusi meitene un 1969.gadā dzimusi sieviete. Avārijā cieta arī automašīnas “BMW” vadītājs un automašīnas “Audi” vadītāja un pasažieris – 1974.gadā dzimis vīrietis, kuriem tika sniegta palīdzība uz vietas un viņi no hospitalizācijas atteicās.

Savukārt Rīgā, Vīlipa ielā, pagaidām neidentificēts velosipēda vadītājs uz ietves notrieca gājēju – 1993.gadā dzimušu sievieti, un no notikuma vietas aizbrauca. Cietusī gājēja ar traumām tika nogādāta slimnīcā.

Saldus novadā, Zaņas pagastā, uz vietējas nozīmes ceļa 1989.gadā dzimis vīrietis, vadot traktoru ar piekabi-mucu, netika galā ar transportlīdzekļa vadību, nobrauca no ceļa un apgāzās. Negadījumā cieta traktora vadītājs, kurš ar traumām tika nogādāts slimnīcā.

Tāpat vakar uz Latvijas ceļiem par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 310 administratīvā pārkāpuma protokoli.

Visvairāk šoferu par šo pārkāpumu sodīti Rīgas reģionā – 175.

Alkohola reibumā vakar pie stūres pieķerti septiņi šoferi – trīs Rīgas reģionā un pa vienam Zemgalē Vidzemē, Kurzemē un Latgalē.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 83 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietis 31 cilvēks. Rīgas reģionā reģistrētas 36 avārijas, kurās cietuši 13 cilvēki.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.