Ārzemnieki reibumā braukājas ar “Opel Astra”, izraisa avāriju un bēg no policijas

Vakar, 28.jūnijā, kāds alkohola reibumā esošs Moldovas pilsonis un vairāki viņa biedri nepakļāvās policijas norādījumiem, izraisīja nelielu avāriju, kā rezultātā mašīnas vadītājs tika aizturēts.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Reģionālās pašvaldības policijā, policijas Ķekavas pārvaldes darbinieku uzmanību piesaistīja kāda iedzērusi kompānija septiņu cilvēku sastāvā, kas izgāja no spēļu zāles un devās kādas “Opel” markas automašīnas virzienā. Pārbaudes gaitā pašvaldības policijas darbinieki noskaidroja, ka visa kompānija atbraukusi no Moldovas piepelnīšanās nolūkos, kā arī brīdināja par aizliegumu sēsties pie stūres alkohola reibumā.

Turpinot patrulēšanu Ķekavas novadā, apmēram pēc 40 minūtēm pašvaldības policijas darbinieki pamanīja iepriekš minēto automašīnu, kas brauc Ķekavā pa Nākotnes ielu.

Likumsargi nolēma nekavējoties apturēt automašīnu, ieslēdzot gaismas un skaņas signālus un ruporā dodot rīkojumu apturēt spēkratu. Minētās automašīnas vadītājs ignorēja policijas darbinieku norādījumus un paātrināja braukšanas ātrumu, taču alkohola reibums neļāva šoferim savaldīt spēkratu un tas saslīdēja, pārbrauca pāri norobežojošai barjerai un, pamatīgi sabojājot automašīnas piekari, apstājās un tika aizturēts.

Notverot pārkāpēju, tika konstatēts, ka automašīnā “Opel Astra” atradās visi septiņi iepriekš pārbaudītie Moldovas pilsoņi, taču tās šoferis bijis 1,25 promiļu alkohola reibumā. Ceļu satiksmes negadījumā neviens nav cietis, un turpmākai izmeklēšanai atbilstoši pārkāpuma piekritībai iereibušais vīrietis tika nodots Valsts policijas Rīgas reģionālās pārvaldes Kārtības policijas pārvaldes Ceļu policijas bataljona darbinieku rīcībā.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.