Ceļu satiksmes negadījumos bojā gājušas divas jaunietes

Pagājušajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos bojā gājušas divas jaunas sievietes.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijā, vakar ap plkst.13.44 Kārsavas novada Malnavas pagastā kādā krustojumā sadūrusies automašīna “Volkswagen Golf” un motocikls “Yamaha”. Negadījumā smagas traumas guvusi motocikla pasažiere, 1996.gadā dzimusi jauniete, kuras dzīvību pēc stundas reanimēšanas mediķiem neizdevās glābt. Negadījumā cietis arī motocikla vadītājs, 1994.gadā dzimis jaunietis, kurš guvis pleca traumu.

Savukārt pēcpusdienā plkst.16.20 uz Liepājas šosejas Saldus novada Zirņu pagastā notika sadursme starp automašīnām “BMW 318” un “Dacia Logan”. Avārijā gājusi bojā 1989.gadā dzimusi “BMW” vadītāja. Negadījumā cietuši vēl trīs cilvēki – 1989.gadā dzimis vīrietis, kā arī 1991.gadā un 1990.gadā dzimušas sievietes.

Kā norāda Valsts policijā, pagaidām nav aizdomas, ka šajos negadījumos iesaistītie būtu bijuši alkohola reibumā.

Kopumā pagājušajā diennaktī reģistrēti 47 ceļu satiksmes negadījumi, kuros bojā gājuši divi cilvēki, bet cietuši 14, no tiem seši gājēji un velosipēdisti.

Kā ziņots, pagājušajā diennaktī par braukšanu reibumā aizturēti 32 autovadītāji, no kuriem viens transportlīdzekli bija vadījis narkotiku reibumā, bet 31 – alkohola reibumā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.