Jaunietis bez autovadītāja tiesībām ar “BMW” izraisa smagu autoavāriju, kurā pats gūst traumas

Vakar Jelgavas novadā, vieglajai automašīnai apgāžoties uz jumta, smagi cietis tās vadītājs.

Kā informēja Valsts policijā, uz autoceļa Vircava-Platone automašīna “BMW 520”, kuru vadīja 1992.gadā dzimis vīrietis, nobrauca no ceļa un apgāzās uz jumta. Transportlīdzekļa vadītājs ar smagām traumām nogādāts slimnīcā. Notikuma vietā policijas darbinieki konstatēja, ka automašīnai nav veikta ikgadējā valsts tehniskā apskate un nav obligātās transportlīdzekļa civiltiesiskās apdrošināšanas, kā arī transportlīdzekļa vadītājam nebija vadītāja apliecības.

Savukārt Kārsavas novada Malnavas pagastā 1971.gadā dzimis vīrietis, vadot motociklu “Kawasaki”, nobrauca no ceļa un apgāzās. Negadījumā cieta motocikla vadītājs un pasažiere – 1992.gadā dzimusi sieviete.

Tikmēr Rīgā, Mazā Krasta ielā, sadūrās automašīna “BMW 528”, kuru vadīja 1967.gadā dzimis vīrietis un automašīna “Nissan Note”, kuru vadīja 1951.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta abu transportlīdzekļu vadītāji, kuri ar traumām nogādāti slimnīcā.

Kopumā otrdien Latvijā reģistrēti 82 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 16 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 46 avārijas, kurās cietuši deviņi cilvēki.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.