Rīgā ceļu satiksmes negadījumā smagas traumas guvusi velosipēdiste; pieķerti 12 dzērājšoferi

Vakar Rīgā ceļu satiksmes negadījumā smagas traumas guvusi 24 gadus veca velosipēdiste.

Valsts policija aģentūru LETA informēja, ka Piedrujas un Vietalvas ielu krustojumā, uz gājēju pārejas, automašīna “Audi” sadūrās ar automašīnu “Cadillac”. Sadursmes rezultātā “Cadillac” uzbrauca 1990.gadā dzimušai velosipēdistei, kura šķērsoja brauktuvi pa gājēju pāreju.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Sanita Malēja aģentūrai LETA teica, ka negadījumā cietusī velosipēdiste smagā stāvoklī nogādāta slimnīcā. Mediķi viņai konstatējuši politraumu, smadzeņu satricinājumu un vēdera sasitumu.

Valsts policija informē, ka Ikšķilē, Skolas ielā, 2000.gadā dzimušam velosipēdistam uz gājēju pārejas uzbraukusi automašīna “Opel Zafira”. Velosipēda vadītājs nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Malienas ielā, automašīna “Audi” uzbraukusi 1984.gadā dzimušam motociklistam, kurš nogādāts slimnīcā. Savukārt Riebiņu novadā 1967.gadā dzimis vīrietis, izvairoties no sadursmes ar suni, nokritis no motocikla. Cietušais nogādāts slimnīcā.

Vakar Rīgā un Daugavpilī ceļu satiksmes negadījumos cietuši arī divi gājēji.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 87 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 12 cilvēki.

Pagājušajā diennaktī uz Latvijas autoceļiem par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 218 protokoli. Savukārt par braukšanu alkohola reibumā aizturēti 12 autovadītāji.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.