Durbes novadā avārijā cieta trīs cilvēki

Vakar Durbes novadā, apgāžoties vieglajai automašīnai, cieta trīs cilvēki.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka autoceļa Rīga-Liepāja 172.kilometrā automašīnas “Volvo V40” vadītājs, 1988.gadā dzimis vīrietis, nepārliecinājās par drošību, uzsākot apdzīšanas manevru un radīja traucējumu automašīnai “Ford Fiesta”, kuru vadīja 1948.gadā dzimis vīrietis. Automašīna “Ford”, kura arī uzsāka apdzīšanas manevru, mainīja braukšanas virzienu, nobrauca no ceļa un apgāzās. Negadījumā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāts vadītājs un pasažieri – 1976. un 1953.gadā dzimušas sievietes.

Salacgrīvas novadā, autoceļa Baltezers-Ainaži 78.kilometrā, motocikla “Harley Davidson” vadītājs, 1969.gadā dzimis vīrietis, nobrauca no ceļa un apgāzās. Motocikla vadītājs ar traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 64 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 11 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 32 avārijas, kurās cietuši seši cilvēki.

Pagājušajā diennaktī uz Latvijas autoceļiem par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 228 protokoli. Visvairāk autovadītāju par ātruma pārsniegšanu pieķerts Rīgas reģionā – 125.

Savukārt par braukšanu alkohola reibumā aizturēti četri autovadītāji – trīs Rīgas reģionā un viens Kurzemes reģionā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.