Motocikla un mopēda sadursmē gājuši bojā abu transportlīdzekļu vadītāji

Vakar Olaines novadā motocikla un mopēda sadursmē gāja bojā abu transportlīdzekļu vadītāji.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka uz autoceļa Rīga-Jelgava, pie pagrieziena uz Codi, sadūrās motocikls “Suzuki”, kuru vadīja 1988.gadā dzimis vīrietis, un mopēds, kuru vadīja 1944.gadā dzimis vīrietis. No gūtajām traumām notikuma vietā nomira abi transportlīdzekļu vadītāji.

Salā, Susējas ielā, pagaidām nenoskaidrota persona, vadot automašīnu “Mercedes-Benz C230”, nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Slimnīcā no avarējušās automašīnas ar dažādām traumām nogādāta 1989.gadā dzimusi sieviete un 1970.gadā dzimis vīrietis.

Limbažu novadā, autoceļa Kocēni-Limbaži-Tūja 28.kilometrā, 1961.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu “VW Passat”, nepārliecinājās par manevra drošību un sadūrās ar automašīnu “Toyota Avensis”, kuru vadīja 1962.gadā dzimusi sieviete. Ceļu satiksmes negadījumā cietuši pieci cilvēki, no kuriem trīs nogādāti slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 65 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 17 cilvēki un divi cilvēki gājuši bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 39 avārijas, kurās cietuši pieci cilvēki un divi cilvēki gājuši bojā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.