Nissan dīleris Norde martā sasniedz rekordaugstus pārdošanas rādītājus

Nissan oficiālais pārstāvis Latvijā Norde marta mēnesī ir pārdevis un reģistrējis 100 jaunas Nissan automašīnas, kas ir lielākais, jebkad vienā mēnesī pārdoto Nissan automašīnu skaits Latvijā.

Nemainīgs līderis pārdoto automašīnu sarakstā ir jaunās paaudzes Nissan Qashqai, kas sastāda 62% no pārdotajām automašīnām un pēc Latvijas Auto Asociācijas datiem ir pašlaik pirktākā pasažieru automašīna Latvijā. Nozīmīgas pozīcijas ieņem arī Nissan Juke (18%), un jaunais hečbeks Nissan Pulsar  (10%). Arī klientu sadalījums ir bijis nemainīgs, dalot līdzīgās daļās privātpersonas un juridiskās personas.

Nissan Qashqai Foto: iAuto.lv

„Būtiski, ka visas pārdotās automašīnas turpmāk brauks pa Latvijas ceļiem,” saka Norde tirdzniecības nodaļas vadītājs Eduards Ptičkins, „neviena no 100 pārdotajām automašīnām neuzlabos Auto Asociācijas reeksporta sadaļas statistiku.”

Nissan Pulsar Foto: iAuto.lv

Kopumā Nissan ir sasniedzis rekordlielus marta rādītājus, kas ir 14,66% no kopējā jauno automašīnu tirgus. Norde sasniegusi 11,36% no privātpersonu sektora, kas nozīmē, ka katrs devītais cilvēks, kurš iegādājies automašīnu martā, to ir iegādājies pie Norde.

Norde SIA vadītājs Dainis Bremze Foto: iAuto.lv

SIA Norde ir vadošais Nissan oficiālais pārstāvis Latvijā, kas šogad atzīmē savu 20 gadu pastāvēšanas jubileju. Norde ir vienmēr uz attīstību vērsts uzņēmums, kas klientiem piedāvā gan jaunu Nissan automašīnu tirdzniecību, gan mazlietotu automašīnu tirdzniecību, kā arī plašu servisu visu marku un modeļu automašīnām. Individuāla attieksme pret katru klientu un rūpīgs darbs ir Norde pamatvērtības. 

 

Nissan X-Trail Foto: iAuto.lv

Nissan Qashqai Foto: iAuto.lv

Nissan X-Trail Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Nissan Qashqai Foto: iAuto.lv

Nissan Qashqai Foto: iAuto.lv

Nissan Qashqai Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.