Staicelē avārijā cietuši divi cilvēki

Staicelē satiksmes negadījumā uz slidena ceļa cietusi kāda transportlīdzekļa vadītāja un pasažieris, 11 gadus vecs zēns.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Lielā ielā 1969.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu “VW Golf”, neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, saslīdēja un nobrauca no ceļa. Negadījumā cieta transportlīdzekļa vadītāja un pasažieris – 2004.gadā dzimis zēns.

Rīgā, Dzērbenes ielā, 1943.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu “Mercedes Benz”, nobrauca no ceļa un ietriecās apgaismes stabā. Avārijā cieta transportlīdzekļa vadītājs, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Gunāra Astras un Dzelzavas ielas krustojumā, 1956.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu “Ford”, sadūrās ar automašīnu “BMW”, kuru vadīja 1976.gadā dzimusi sieviete. Avārijā cieta automašīnas “Ford” vadītāja, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 43 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši trīs cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēta 31 avārija, kurās cietuši divi cilvēki.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.