Izcīnīts Ceļojošais auto klubu kauss (+ foto)

Šajā nedēļas nogalē Latvijas auto klubi sanāca kopā Ķegumā, lai jau trešo gadu pēc kārtas mērotos spēkiem dažādās netradicionālās sporta disciplīnās un cīnītos par Ceļojošo auto klubu kausu.

Auto klubu sporta spēlēs piedalījās DSM Club Latvia, Amerikāņu auto klubs, E36 Club Latvia, E46 Club Latvia, Latvijas Honda klubs, Latvijas Mercedes-Benz klubs, Latvijas Honda Prelude klubs un Latvijas Mazda klubs.

Visas dienas garumā komandas sacentās 3 turnīra disciplīnas – ADParts dvieļbols, Fantasy tautas bumba, Street Handbols, kā arī 5 komandu stafetēs – YUASA jaudīgā stafete, Motul piedzīvojumu stafete, Eparts detaļu atpazīšana, Silvanola Relaxen, Glassdoctor torņi.

Sacensību laikā auto klubiem vajadzēja sadarboties kā komandai, pārvarēt dažādus šķēršļus, atpazīt auto detaļas, kā arī būt ātriem, izveicīgiem, radošiem un izturīgiem, jo ik pa laikam pasākuma dalībniekus pārsteidza laika apstākļi.

Pēc obligātajām disciplīnām auto klubi piedalījās draudzības stafetē, kuras mērķis bija veicināt ciešāku auto klubu sadraudzību. Auto klubi tika apvienoti vairākās komandās, kuru uzdevums bija izpildīt tautasdziesmu „Kur tu teci gailīti mans” dažādos mūzikas stilos. Šeit auto klubu pārstāvji ļāvās izdomai, un tapa ļoti interesanti un aizraujoši priekšnesumi.

CelicaClub Latvija sadarbībā ar pasākuma atbalstītājiem, bija parūpējušies par ļoti iespaidīgu balvu fondu. Sporta spēļu uzvarētāji ieguva dāvanu kartes un veicināšanas balvas no mūsu atbalstītājiem APE Motors, Eparts.lv, Wess Motors, ADParts, Fantasy Park, Force Fix, Carparts.lv, Silvanols, Atpūtasbāzes.lv, Glassdoctor.lv, iAuto portāls, Krāsu forums, viesnīca „Valdemārs”, Rakete.lv, Latvijas Handbola federācijas un šūšanas darbnīcas „Zarumi”.

Reklāmas kompānija Abi2 visus disciplīnu uzvarētājus apbalvoja ar medaļām, un 1.vietu ieguvēji ieguva speciālas piemiņas balviņas.

Trešo gadu pēc kārtas 1.vietu un Ceļojošo auto klubu kausu ieguva Latvijas Honda Prelude klubs, aiz sevis atstājot E36 Club Latvia un E46 Club Latvia komandas.

Noslēdzoties pasākuma oficiālajai daļai par pasākuma dalībniekiem tālāk rūpējās DJ Funky Fish no Ritma Institūta.

CelicaClub Latvija pateicas visām komandām par dalību pasākumā, un visiem sadarbības partneriem, kuri mūs atbalstīja un palīdzēja šim pasākumam notikt. Tiekamies 2015.gadā!

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.