Septiņas lietas, no kā palīdzēs izvairīties virtuālais asistents

Balansēšana starp darbu un privāto dzīvi, neskaitāmi pienākumi un mūžīgā steiga var būt īsts izaicinājums. Lieki netērēt laiku un neapjukt, darot vairākus darbus vienlaicīgi, palīdzēs virtuālais asistents.

Kā Bixby var palīdzēt izvairīties no nepatīkamiem mirkļiem, stāsta Samsung produktu eksperts Dāvis Kurēns, atzīstot: “Tiklīdz pierod pie šo funkciju izmantošanas, virtuālais asistents kļūst par neaizstājamu palīgu.”

Vairs nekad neaizmirstiet apsveikt draudzeni dzimšanas dienā
Pa dienu saņemts atgādinājums nepalīdz, jo darba laikā nav iespējas apsveikt draudzeni, bet pēc darba ir simtiem citu lietu, ko jāatceras paveikt? Virtuālais asistents zinās, kad ierodaties mājās, un atgādinās, lai nekavējoties piezvaniet. Tāpat tas atgādinās par veļas izžaušanu, telpaugu apliešanu vai citiem darbiem, kas veicami, atgriežoties mājās.

Telefona ekrāns neizslēgsies nelaikā
Ja, gatavojot maltīti, mēdzat skatīt recepti telefona ekrānā, ir traucējoši, ja tas jāatbloķē ik pēc divām minūtēm. Lai to ātri mainītu, nemaldoties cauri neskaitāmām izvēlnēm, ar balss komandu var pieprasīt Bixby palielināt ekrāna automātiskās bloķēšanas laiku.

Vairs neapjuksiet pie vīna plauktiem
Pavēršot kameru pret vīna etiķeti, Bixby nekavējoties parādīs tiešsaistes atsauksmes par izvēlēto vīnu, lai palīdzētu saprast, piemēram, kurš vērtēts augstāk, kurš saskan ar iegādātajām uzkodām vai kurš vairāk piemērots saldu dzērienu cienītājiem.

Nekad vairs neapmaldieties ceļojumā
Atrodoties ārzemēs, varēsiet izcelties ar valodas zināšanām – ar kameras palīdzību Bixby ātri iztulkos tekstu, piemēram, norādes vai brīdinājuma zīmes. Savukārt, pavēršot viedtālruņa kameru pret kādu kultūrvēsturisku objektu, virtuālais asistents acumirklī piedāvās tā aprakstu un palīdzēs atrast tuvumā esošas kafejnīcas.

Pašbildes nebojās kadrā izstiepta roka

Lai uzņemtu foto, vairs nav nepieciešams turēt telefonu rokās – novietojiet to vēlamajā vietā, piemēram, atstatiet grāmatu plauktā, un dodiet balss komandu ātrai attēla uzņemšanai. Pozējot varēsiet izmantot abas rokas, piemēram, lai apskautu draugu vai parādītu kamerai lielo lomu.

Zvans nepārsteigs nelaikā
Ja regulāri, piemēram, katru otro darba dienas vakaru, apmeklējat kursus, vien ar balss komandas palīdzību varēsiet laicīgi ieplānot, lai šajā laikā tiek ieslēgts, bet pēc tam izslēgts klusuma režīms, tādējādi palīdzot izvairīties no neveikliem mirkļiem publikas priekšā.

Vairs nekādu nokavētu tikšanos
Jebkurā brīdī viegli pieejams un pārdomāts dienas plāns var palīdzēt izvairīties no lieka satraukuma, savukārt virtuālais asistents var pārvaldīt kalendāru un laicīgi atgādināt, ja drīzumā ieplānota tikšanās.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.