Krievijā populārs aktieris izraisa avāriju ar letālu iznākumu (+ VIDEO)

8.jūnija vakarā, Maskavas centrā notika smaga avārija – Krievijā populārais aktieris Mihails Jefremovs, kurš pie sava džipa stūres bija sēdies pamatīgā reibumā, iebrauca pretējā joslā un sadūrās ar Lada furgonu, kura vadītājs vēlāk mira slimnīcā.

Youtube.com publicētajā video redzams, kā aktiera vadītais Jeep Grand Cherokee pārbrauc divām nepārtrauktajām joslām un uztriecas Lada VIS furgonam. Kaimiņzemes mediji raksta, ka aktieris avāriju pārdzīvoja praktiski bez ievainojumiem, kamēr 57 gadus vecais Lada vadītājs, kuru no deformētās kabīnes varēja atbrīvot tikai izmantojot speciālus instrumentus, vēlāk mira slimnīcā.

Pēc avārijas Jefremova asinīs konstatēja 2,1 promili alkohola, aktieris arī pats nenoliedza, ka pie stūres sēdies reibumā.

Aktieris tika nopratināts un atlaists mājās pret parakstu par neizbraukšanu. 

Vēlāk viņam tika celta apsūdzība par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumu, kas izdarīts reibuma stāvoklī un novedis pie kādas personas nāves. Par to draud brīvības atņemšana no pieciem līdz 12 gadiem.

Vakar, 12.jūnijā tika publicēts vēl viens video, kurā aktieris lūdz piedošanu bojāgājušā tuviekiem, paziņo, ka “viss beidzies” un viņu nevajag censties “atmazgāt”.

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.