ASV atrasta noliktava ar 300 retiem automobiļiem (+ VIDEO)

ASV atrasta noliktava, kurā daudzus gadus, paslēpti no citu acīm, uzglabājas aptuveni 300 dažādu marku, izcelsmes un nozīmes automobiļi.

AMMO NYC Youtube kanālā ievietots video ar kādas slepenībā turētas automobiļu kolekcijas apskatu. Mediju informācija liecina, ka īpašnieks tik tiešām nevēlējies, lai par viņa kolekciju zinātu un pasaule par to uzzin tikai tagad, kad viņš vērsies pie AMMO ekspertiem, kas palīdzēs to novērtēt, sakopt un pārdot.

Zināms, ka vairums no spēkratiem noliktavā atrodas kopš 70.gadiem un saules gaismu nekad nav redzējuši. Automašīnas sarindotas cieši kopā un novietotas divos stāvos, turklāt tā ir tikai viena garāža. Dažas automašīnas rūpīgi paslēptas zem pārklājiem, citas – nodotas putekļu varai, taču pārvarā visi automobiļi ir labi saglabāti, bet daudziem no tiem ir pavisam neliels noskrējiens.

Starp daudziem Ferrari, Lamborghini, Mercedes, Rols-Royce, Jaguar, Corvette, Camaro un Porsche atrodami arī daži patiesi unikāli spēkrati, piemēram, balts Lamborghini LM002, kas it kā piederējis kinoaktierim Nikolasam Keidžam, viens no diviem uzbūvētajiem Bizzarrini P538 sacīkšu auto, kura vērtība tiek lēsta 1 000 000 apmērā, automobiļi, kas redzami populārās kinofilmās. 

Atsevišķā boksā uzglabājas jauni motori, transmisijas, riepas u.c. detaļas.

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.