Preventīvie drošības pasākumi Neste degvielas uzpildes stacijās

Lielākais automātisko degvielas uzpildes staciju tīkls un vadošais degvielas mazumtirgotājs Latvijā Neste veic visas nepieciešamās preventīvās darbības, lai mazinātu tālāku koronavīrusa izplatību. Visas 75 degvielas uzpildes stacijas visā Latvijā turpina savu darbību ierastajā kārtībā

Pateicoties Neste degvielas uzpildes staciju automātiskās uzpildes konceptam, ir minimizēts tiešais cilvēku kontakts visās Neste degvielas uzpildes stacijās. 

Visiem Neste degvielas uzpildes stacijas klientiem ir pieejami vienreizlietojami cimdi, kas nodrošina drošu nepieciešamās degvielas uzpildi. Vienu reizi dienā tiek veikta degvielas uzpildes staciju elementu dezinfekcija.

Visi Neste darbinieki, kas apsaimnieko degvielas uzpildes stacijas, izmanto atbilstošus personīgās aizsardzības elementus, lai nodrošinātu maksimālu aizsardzību.

Nepieciešamības gadījumā, Neste klienti ir aicināti sazināties ar klientu apkalpošanas speciālistiem, izmantojot attālinātu komunikāciju un nedoties uz klātienes tikšanos Neste klientu centrā. Neste darbinieki ierastajā darbības režīmā nodrošinās klientu atbalstu vairākos saziņas veidos, un klienti nepieciešamības gadījumā ir aicināti:

–      Zvanīt uz klientu tālruni: 66013355, 80009006,

–      Zvanīt uz diennakts palīdzības tālruni degvielas uzpildes stacijas klientiem: 80009006,

–      Rakstīt uz e-pastu: [email protected],

–      Aizpildīt pieteikumu Neste interneta vietnē: https://www.neste.lv/lv/anketa-atsauksmem,

–      Izmantot savu Neste ekstranet. 

Foto: Ekrānbilde no Google/maps

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.