Ceļā no Rīgas uz festivālu “Positivus” vērojami gan sastrēgumi, gan avārijas

Ceļā no Rīgas uz Salacgrīvā notiekošo mūzikas festivālu “Positivus” ir izveidojušies gan būtiski sastrēgumi, gan arī notikušas vismaz divas autoavārijas, noskaidroja aģentūra LETA.

Valsts policijas (VP) pārstāve Simona Grāvīte apliecināja, ka plkst.14.51 saņemts izsaukums uz Tallinas šoseju netālu no Lilastes, kur saskaņā ar sākotnējo informāciju sadūrušās trīs automašīnas un cietuši divi cilvēki.

Lietotnē “Waze” ir redzams, ka uz Tallinas šosejas daudzos posmos ir izveidojošies būtiski sastrēgumi. Konkrētās avārijas dēļ sastrēgums esot jau no Ādažiem līdz pat Lilastei, tātad kopumā ap 10 kilometru garumā. Attiecīgi autovadītājiem jārēķinās, ka nokļūšana uz festivālu prasīs ilgāku laiku nekā plānots.

Šodien plkst.13.48 VP saņemts izsaukums arī uz šoseju Rīga-Sigulda, kur notikusi četru automašīnu sadursme, kurā nav cietuši cilvēki un nav traucēta satiksme.

Jau ziņots, ka šodien un rīt Salacgrīvā norisināsies festivāls “Positivus”, kur kā galvenie mākslinieki uz festivāla lielajām skatuvēm uzstāsies grupas “Disclosure”, “The 1975”, “Underworld” un “Royal Blood”.

Foto: Ekrānbilde no Google.com/maps

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.