Iveco laiž klajā modernizēto Daily (+ FOTO)

Iveco modernizējis komercpārvadājumu transportlīdzekli Daily, kas ieguvis svaigāku ārējo izskatu un jaunus elektroniskos palīgus.

Modernizācijas procesā Iveco Daily ieguvis lielu radiatora resti,  šaurākus starmešus un trīsdaļīgu priekšējo bamperi, savukārt elektronisko palīgu klāstam pievienotas jaunas drošības sistēmas, kas gan ne vienmēr iekļautas komplektā bez papildmaksas. Piemēram, par automātisko ārkārtas bremzēšanas sistēmu AEBS un City Brakes nāksies piemaksāt 800 eiro, bet par adaptīvo kruīzkontroli 950 eiro. Opciju sarakstā arī aktīvais joslas uzturētājs, sastrēgumu asistents, no kalna nobraukšanas palīgsistēma, sānvēja asistents, kas kompensē furgona svārstības un stabilizē gaitu spēcīga sānu vēja apstākļos.

Motoru klāstā jau zināmais 2,3 litru dīzelis ar 116, 136 un 156 Zs, kā arī modificēts 3,0 litru agregāts ar 160, 180 un 210 Zs. Ražotājs uzsver, ka ieviestā riepu spiediena kontroles sistēma, kas pastāvīgi uzmana optimālo spiedienu, palīdz samazināt degvielas patēriņu līdz pat 10%, bet AdBlue tehnoloģija ar 20 litru tvertni rūpēsies, lai apkārtējā vidē nonāk pēc iespējas mazāk slāpekļa oksīdu izmešu.

Motori atbilst Euro 6 normatīviem, bet eļļa tagad jāmaina ik pēc 60 000 km (agrāk 50 000 km).

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.