SIA “Hermis Auto” saņem 10 jaunus “Mercedes-Benz Actros” vilcējus

Transporta pārvadājumu uzņēmums SIA “Hermis Auto” atjaunojis un papildinājis savu autoparku ar 10 jauniem “Mercedes-Benz Actros” vilcējiem, kurus tam piegādājis Daimler AG ģenerālpārstāvis Latvijā – SIA “Domenikss”.

SIA “Hermis Auto” jaunos “Mercedes-Benz” kravas auto iegādājies, lai nodrošinātu kvalitatīvus starptautiskos kravas pārvadājumus Eiropas, kā arī Krievijas tirgū.  

““Mercedes-Benz” ir ne vien izcila kvalitātes zīme, bet arī droša un pārliecinoša ilgtermiņa investīcija. Tāpēc esam gandarīti, ka arvien vairāk transporta un loģistikas uzņēmumu starptautisko kravas pārvadājumu veikšanai izvēlas tieši “Mercedes-Benz” kravas automobiļus. Lai arī šī ir mūsu pirmā sadarbība ar SIA “Hermis Auto”, esam pārliecināti, ka jaunie “Actros” vilcēji uzņēmumam būs uzticami un droši transportlīdzekļi, lai veiktu pārvadājumus visaugstākajā līmenī,” norāda Benita Danilenko, SIA “Domenikss” valdes priekšsēdētāja.

Jaunie “Mercedes-Benz Actros” vilcēji ražoti un aprīkoti atbilstoši SIA “Hermis Auto” vēlmēm un vajadzībām. ““Mercedes-Benz Actros” ir ideāls sabiedrotais tālbraucēju šoferiem – pārsteidzošs komforts kabīnē, zems degvielas patēriņš, gari apkopju intervāli, maksimāls degvielas bāku tilpums un zemas ekspluatācijas izmaksas. Turklāt tas atbilst visām jaunākajām ekoloģijas un drošības normām, ko pieprasa Eiropas Savienība,” kravas automobiļu priekšrocības skaidro Aivis Zapereckis, SIA “Domenikss” Kravas automobiļu tirdzniecības un mārketinga vadītājs.

Jaunie “Mercedes-Benz Actros” kravas automobiļi papildinās ap 50 kravas auto lielo uzņēmuma SIA “Hermis Auto” autoparku. ““Mercedes-Benz Actros” noskatījām jau pērnā gada rudenī auto industrijas izstādē Hannoverē, kur bija iespēja salīdzināt visu vadošo autoražotāju piedāvājumus un iepazīties ar industrijas kolēģu pieredzi. Izvēli galvenokārt noteica konkrētajā modelī ietvertās inovācijas un būtiska degvielas ekonomija, kas ļauj samazināt vienu no mūsu biznesa galvenajām izdevumu pozīcijām. Ne mazāk svarīga ir “Actros” modeļos ietvertā funkcionalitāte, kas nodrošina komfortablus darba apstākļus autovadītājiem, jo moderns autoparks palīdz piesaistīt labākos profesionāļus pārvadājumu veikšanai,” atzīst Viktors Tomaševičs, SIA “Hermis Auto” valdes priekšsēdētājs.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.