Viena no 170. Iepazīsti militāro specialitāti “Bruņumašīnu apkalpes” (+ VIDEO)

Nacionālo bruņoto spēku karavīri – virsnieki, instruktori un kareivji – savus tiešos amata pienākumus pilda vairāk nekā 35 funkcionālajās (ieroču šķiru) jomās, piemēram, kājnieki, artilērija, pretgaisa aizsardzība, kaujas inženieri, auto un kaujas tehnika, medicīniskais nodrošinājums, sakari un informācijas sistēmas, un teju 170 specialitātēs. Viena no tām – bruņumašīnu apkalpes.

Piedāvājot tik plašu nodarbinātības jomu un specialitāšu klāstu, iespēja veidot militāro karjeru bruņotajos spēkos tiek dota gan tiem, kuri ieguvuši tikai pamatizglītību, gan arī tiem, kuriem ir iegūta vidējā un augstākā izglītība vai kuri ir apguvuši kādu bruņotajiem spēkiem nepieciešamu arodu profesionālās izglītības iestādēs.

Esi viens no mums. Kļūsti karavīrs!
Aicinām pievienoties mums ne tikai Latvijā, bet arī patlaban ārvalstīs dzīvojošos, kā arī atgriezties aktīvajā dienestā karavīrus, kuri savulaik ir atvaļinājušies rezervē.

Izvēloties militāro karjeru, karavīri iegūst stabilitāti, konkurētspējīgu atalgojumu, kas patlaban sākas ar 850 eiro pēc nodokļu nomaksas, bet no 2019. gada augusta palielināsies vēl par 75 eiro pirms nodokļu nomaksas, kā arī plašas sociālās garantijas, tostarp valsts apmaksāta veselības aprūpe un garantēta izdienas pensija, kas var sasniegt līdz pat 80% apmēru no saņemtā atalgojuma, karjeras izaugsmi, bezmaksas apmācību specialitātē, svešvalodās un citās dienestam nepieciešamās jomās, darbu komandā mācībās Latvijā un ārvalstīs, kā arī starptautisko operāciju rajonos. Karavīru bērnus ir tiesības ārpus kārtas iekārtot pirmsskolas izglītības iestādēs. Plašāka informācija par profesionālo militāro dienestu pieejama te: https://www.mil.lv/lv/klusti-karavirs.

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.