1,2 miljonu vērts varenauto McLaren Senna avarē dažas stundas pēc iegādes (+ FOTO)

Vācijas pilsētā Minhenē avarējis gluži jauns McLaren Senna superauto. Mediji apgalvo, ka automašīnas noskrējiens ir vien 100 km un no dīleru salona tā izbraukusi tikai dažas stundas pirms negadījuma.

Ja var ticēt ierakstiem tīmeklī, tad McLaren Senna pieder kādam vācu uzņēmējam. Acīmredzot, vadītājs vēl nebija pieradis pie 800 Zs jaudīgā varenauto dinamikas un kādā no Minhenes ieliņām zaudējis kontroli pār savu spēkratu. Rezultātā automašīna saslīdējusi un ietriekusies kādas mājas betona žogā. Avārijā cilvēki nav cietuši un bojāta vien tehnika, turklāt pamatīgi. Eksperti apgalvo, ka deformēts Senna oglekļa šķiedras karkass un, lai atjaunotu automašīnu iepriekšējā izskatā, būs nepieciešami aptuveni 850 000 eiro.

McLaren Senna debitēja pērnā gada decembrī. Automobilis apgādāts ar 800 Zs jaudīgu Twin-turbo V8 motoru, kas 100 km/h ļauj sasniegt 2,8 sekundēs. Maksimālais ātrums 340 km/h, bet cena – 1,2 miljoni eiro. Ražotājs plānojis izgatavot 500 Senna eksemplāru, taču visas automašīnas tika izpirktas vēl pirms oficiālās pirmizrādes.

 

Foto: ekrānšāviņš no Instagram.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.